Новината за бременността на Ася Капчикова изненада всички ни. Оказа

...
Новината за бременността на Ася Капчикова изненада всички ни. Оказа
Коментари Харесай

Ася Капчикова проговори за рисковата си бременност, моделът ражда през юли

Новината за бременността на Ася Капчикова изненада всички ни. Оказа се, че тя чака близнаци! Навръх 29-ия си рожден ден плеймейтката разгласява в Instagram фотосесия от празника си, на който театралничи с корема си. 

Виж още: Изненада: Ася Капчикова е в напреднала бременност, чака близнаци!

В изявление Ася Капчикова показа, че в дома ѝ към този момент е готова детската стая и единствено чака новите си жители. " Готови сме съвсем с всичко! Много се вълнувам и съм извънредно щастлива! Чувствам се подготвена за тази значима крачка в живота ми. Ще дам най-хубавото от себе си ", споделя тя в изявление за " Телеграф ".

Виж още: Джулиана Гани признава - на Илиян му прилоша от новината, че ще става татко

Плеймейтката удостовери и това, което всички видяха - нейното неявяване от обществения живот у нас. " В последната една година трансформирах много неща. Често казано цялата тази показност е непотребна ", разяснява тя. 

Виж още: Дни откакто стана баба: Цеца Величкович е болна от ковид! Синът ѝ - също

Иначе терминът на Капчикова е в края на юли. Предполага се обаче, че събитието ще е по-рано, защото близнаците постоянно се раждат по-рано. Полът на бебетата обаче хубавицата отхвърля да показа. 

Виж още: Изненада! Петя Дикова и Илиян Любомиров чакат второ детенце

Че е бременна, Ася схваща на 21 ноември - точно на деня на християнското семейство. " Усещането е неописуемо, най-чистата и мощна обич, която може да се изпита ", споделя тя. Първо споделила новината със фамилията и околните си.

Виж още: След слуховете: Развали ли годежа си Глория и раздели ли се с обичания мъж?

От остарелия ѝ живот отпадат тренировките, защото всяка бременност с близнаци, се води рискова. Плеймейтката не е трансформирала доста храненето си, единствено гледа да е по-богато на хранителни субстанции. 

Виж още: Едни от най-скандалните фолк раздели

По време на изключителното състояние бъдещата майка прочела много книги, а някои от тях и профилирани. Преоткрила готварството и в частност сладкарството.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР