Новината на тази седмица безспорно е връзката на Киану Рийвс

...
Новината на тази седмица безспорно е връзката на Киану Рийвс
Коментари Харесай

Кризата, от която Александра измъкна Киану

Новината на тази седмица несъмнено е връзката на Киану Рийвс и Александра Грант. Въпреки че двамата към момента не са я коментирали обществено (което не е несъмнено дали и ще се случи), към този момент нямаме никакви подозрения, че те са дружно и са доста щастливи.

Откога тъкмо другарските им връзки прерастват в освен това е мъчно да кажем с акуратност, само че сигурно е от към началото на тази година. А запознанството и доближаването на Киану с Александра идва като същински подарък в живота на артиста в миг, в който в действителност има потребност от него.

През 2001 година Рийвс претърпява тежко загубата на половинката си Дженифър Сайм. Смъртта й в злополука идва две години откакто двамата губят детето си, което е мъртвородено.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @i_am_qiiiii на Ное 6, 2019 в 7:59 PST

В този в действителност сложен и тъмен интервал, в който артистът губи всякаква вяра и предпочитание за живот, Александра Грант е като същинска светлина в тунела . Най-доброто, което съумява да направи, е да накара Киану да приказва намерено за възприятията и мислите си, да пусне на независимост всичко, което му тежи.

Така художничката съумява да измъкне артиста от " тъмното място ", на което е бил преди ориста да пресече пътищата им. А щом това се случва, Киану е измъкнат от тежката меланхолия с помощта на позитивизма и поддръжката на Грант, която обаче дълги години остава просто негова другарка.
 Киану Рийвс, Александра Грант и детайлности за връзката им
Откога са дружно Киану Рийвс и Александра Грант

Още изненади

Затова и хората от обкръжението на Рийвс са безапелационни, че Александра не просто съумя да открадне сърцето му, само че и безусловно да избави живота му .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР