Новината на съботния ден е една - кралска сватба. При

...
Новината на съботния ден е една - кралска сватба. При
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 19 май

Новината на съботния ден е една - кралска женитба . При това каква! Между актриса от Холивуд и вторият наследник на принцеса Даяна – принц Хари, по който дълго време въздишаха скрито дами с родословие и напълно елементарни тийнейджърки. При толкоз отрицателни вести през последните дни и натрупалото се напрежение сватбата просто припомня, че в света има и се случват и хубави неща.
Разбира се разногласията и неприятните новини не могат да се спестят. Затова пък остава вярата, че постоянно може да се откри решение. Ето част от новините на 19 май, които екипът на Actualno.com избра за вас.
СВАТБАТА НА ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ, ЗА КОЯТО ГОВОРЯТ ВСИЧКИ
Американската телевизионна звезда Меган Маркъл към този момент е част от кралското семейство. Британският принц Хари и Маркъл се ожениха при обилна гала в параклиса Свети Георги в Уиндзорския палат.
СВАТБЕНАТА РОКЛЯ НА МЕГАН, КОЯТО РАЗПЛАКА ХАРИ
Една от най-големите спекулации също е разкрита, до тук със залаганията, тъй като роклята на булката към този момент е повече от ясна! Меган Маркъл, която от през днешния ден всички можем да назоваваме херцогиня, избра класическа бяла рокля на Клеър Уейт Келър, английска дизайнерка, работеща за " Живанши ".
МНОГО ХОРА ОТКЛЮЧИХА ЛЮБОВТА СИ, ДА СТАВАТ РАНО СУТРИН ДА съдебна експертиза МОЛЯТ – ВСИЧКИ СТАНАХМЕ ПО-ДОБРИ ЗАРАДИ БОЯН
Това съобщи дамата на огромния български планинар Боян Петров Радослава Ненова пред Нова телевизия. Радослава беше безапелационна, че не желае печал за Боян, а е помолила в института на Българска академия на науките, където той работеше, да бъде поставено българското знаме, а не черни ленти.
ИМЕТО ИЛИНДЕНСКА МАКЕДОНИЯ Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ОБЩАТА ИСТОРИЯ СПОРЕД ЗАХАРИЕВА. БОЖИДАР ДИМИТРОВ: НЕ Е УДАЧНО
Ако името Илинденска Македония в действителност е препоръчано от премиера Зоран Заев и анализаторите, го одобрявам като удостоверение, че признават общата история. Това сподели външният министър Екатерина Захариева за информацията, че Илинденска Македония е вероятен вид за ново име на Македония.
Европейски Съюз Е ГОТОВ СЪС СПИСЪКА НА АМЕРИКАНСКИТЕ СТОКИ С ПО-ВИСОКИ МИТА
Европейски Съюз е подал в Световната комерсиална организация (СТО) лист с американски артикули, които ще бъдат обложени с по-високи мита. Това е част от отговорът на Брюксел на предстоящото въвеждане от Съединените щати на вносни мита върху стоманата и алуминия от Европа. Американските артикули, посочени в листата на Европейски Съюз до СТО включват портокалов сок, уиски, тютюн, дънки, фъстъчено масло и мотори. Вносът им в Европа ще бъде обложен с 25% от 20-ти юни, при положение, че в края на месеца Вашингтон включи и Европейски Съюз в листата с страни, против които президентът Доналд Тръмп вкара вносни мита.
ТЕРОРИСТИ В ГРОЗНИ АТАКУВАХА ЧЕРКВА, УБИТИ СА ДВАМА ПОЛИЦАИ И ЕДИН ГРАЖДАНИН
Двама служители на реда и един жител са починали вследствие на терористична офанзива против черква в съветския град Грозни, съобщи източник от локалното полицейско ръководство, представен от Sputnik. В резултат на намесата на специфичните сили, четиримата терористи са били отстранени.
ПОВДИГНАТИ СА ОБВИНЕНИЯ НА МЪЖА, АРЕСТУВАН Пожарна охрана СИГНАЛ ЗА БЛУДСТВО В СТОЛИЧНО УЧИЛИЩЕ
Мъжът, който бе задържан по сигнал за блудничество с деца в столично учебно заведение, е признал виновността си. По-рано бе обявено, че против него е формирано досъдебно произвеждане в столичното Трето районно управление (на МВР).
СПЕШНО ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОН ЗА РОЗИТЕ ПОИСКА ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР
За незабавно приемане на Закон за розите и регламентиране българското розопроизводство се разгласи министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов при срещата си с розопроизводители от Карлово и кметове на обитаеми места, по отношение на ниските изкупни цени на розовия цвят и проблемите с изкупуването на тазгодишната годишна продукция.
РУМЕН ПЕТКОВ ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА АБВ
Румен Петков застава отпред на партията АБВ. От общо гласувалите 591 делегати на конгреса на партията, „ срещу “ са били едвам 3, а 9 са се „ въздържали “.
ДА СИ УЧЕНИК В Съединени американски щати – ДВА ПЪТИ ПО-СМЪРТОНОСНО, ОТКОЛКОТО ДА СИ ВОЙНИК
От 1 януари до 18 май 2018 година вследствие на 16 разнообразни случая със пукотевица в учебни заведения в Съединени американски щати са починали 29 възпитаници и преподаватели. За същия интервал загубите на Пентагона – както военни, по този начин и невоенни – са 13 души.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР