Новината днес е, че всъщност няма новина. Тя беше съобщена

...
Новината днес е, че всъщност няма новина. Тя беше съобщена
Коментари Харесай

Валентин Златев: Не вярвайте на слухове

Новината през днешния ден е, че в действителност няма вест. Тя беше обявена през вчерашния ден от един уебсайт. Както споделих, съм поканен да дам отговор като очевидец по едно още веднъж нашумяло дело. Отговорих в границите на своята осведоменост и своята подготвеност. Надявам се да съм бил потребен. Това съобщи Валентин Златев след разпита му в Софийска градска прокуратура, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Валентин Златев удостовери, че делото, по което е извикан, е " Барселонагейт ".

" Тя е главно от средствата за всеобща информация ", акцентира той във връзка своята осведоменост във връзка с случая.

Попитан има ли неговият чиновник Александър Чаушев финансовата опция самичък да си купи къща, за която се твърди, че коства към 5 млн. евро, Златев отговори: " Не вярвайте в никакъв случай на изказвания, първо. Второ, законът ми не разрешава да изнасят съответна информация по настоящо досъдебно произвеждане, тъй че ще ви помоля да попитате способените органи. "

Той отхвърли да знае детайлности по " Барселонагейт ", като посочи, че различен път не е викан различен път на разпит по това дело. " Аз се явявам, не си изяснявам ", сподели още Златев.

" Пак ви споделям, не мога да експортирам информация, само че не вярвайте на клюки. Забранено ми е по закон ", съобщи предприемачът във връзка на появилата се информация, че той е обезпечил парите за пазаруването на къщата и дали е питан по време на разпита за това. Златев означи, че с Чаушев не са си толкоз близки, с цел да му споделя каквото и да било. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР