Новината, че Светлана Гущерова е в трепетно очакване на петата

...
Новината, че Светлана Гущерова е в трепетно очакване на петата
Коментари Харесай

Чака ли Гущерова пето бебе?

Новината, че Светлана Гущерова е в трепетно очакване на петата си рожба, обиколи общественото пространство за негативно време.

Дали това в действителност е по този начин обаче, може да каже единствено тя. И потвърждението пристигна в доста специфичен миг.

Наскоро в дълъг пост милионерската брачна половинка показа какво тъкмо се случва сега в живота ѝ и дали се готви за ново раждане след няколко месеца.

Отговорите ѝ ще ви изненадат сигурно! Освен това тя ги дава не по кое време да е, а точно на празника на дамата 8-ми март, което в допълнение прикова вниманието в мрежата.

" Днес е денят, в който всяка жена усеща деликатност и внимание към себе си. Нека този ден ви донесе чувство за благополучие, да накара очите ви да се ухилен, да стопли сърцата ви и да ви подари най-красивите цветя! ", написа Светлана, която на фотографията е с ултра тънка талия, която надали издава бебе номер 5 на хоризонта.

През миналата седмица пък, Гущерова загатна, че в околните дни ще презентира новата си линия първокласни пижами, като по всичко проличава, че самата тя ще бъде модел на марката си. Тя сподели и първия кадър от сесията, снимана в първокласен СПА-хотел в Разлог.

Близки до Гущерови пък разясняват, че най-малко към този момент многодетното семейство са решили да приключат с потомството и да се отдадат на бизнес инициативи, с изключение на развъждането на четирите си отрочета. Неотдавна пред Нова тв пък Светлана показа, че работи върху откриването на физически бутик, написа show.blitz

Публикация, споделена от Svetlana Gushterova (@svetlanagushterova)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР