Новината, че служебното правителство няма да внесе бюджет в Народното

...
Новината, че служебното правителство няма да внесе бюджет в Народното
Коментари Харесай

Асен Василев: Притеснителна е новината, че служебното правителство няма да внесе бюджет

Новината, че служебното държавно управление няма да внесе бюджет в Народното събрание е мощно притеснителна. Това, което те са го подготвили, не желаят да го внесат. Казват, че ще внесат само закон за удължение на действието на настоящия бюджет, тъй че бюджетът от 2022 да се употребява и за 2023 година, съобщи Асен Василев от " Продължаваме Промяната " на брифинг в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
По думите му виновното нещо сега, без да е ясно дали ще има или няма да има образувано държавно управление, е служебният кабинет да внесе бюджета и Народното събрание да одобри бюджет. Според Асен Василев българските жители и бизнес не могат да останат без бюджет.

" Бюджет може да бъде импортиран единствено от Министерски съвет, а не от народни представители, тъй че единствената алтернатива да имаме естествен, действителен бюджет следващата година, е служебният кабинет да си извърши задължението по Конституция и да внесе Закон за бюджета, който да бъде прегледан от това Народно заседание ", добави Асен Василев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР