Новината, че Робърт Патинсън ще изиграе Батман в следващия филм

...
Новината, че Робърт Патинсън ще изиграе Батман в следващия филм
Коментари Харесай

Робърт Патинсън, ролята му в Батман и плановете му , ако се провали като Черния рицар

Новината, че Робърт Патинсън ще изиграе Батман в идващия филм за супергероя беше вълнуваща освен за почитателите на DC Comics, само че и за самия Патинсън. Актьорът взе участие в няколко съществени, само че самостоятелни кино лентата в последните години и завръщането на сцената на блокбъстърите (след поредицата " Здрач " ) е добре пристигнало.

33-годишният английски артист даде изявление за The Guardian по този мотив и показа няколко любопитни неща. Снимките още не са почнали, а упованията към бъдещия Батман са огромни. " Исках тази роля, тя има някаква мощ - всички са привлечени към този облик, " споделя Патинсън.

" Имам усет към филмите, в които вземам участие - след доста къса среща с режисьора мога да преценява дали ще се получи добър филм или не, " споделя той. Вярваме му - в случай че не броим " Здрач ", който беше нужното зло, с цел да бъде видян актьорския му гений, Патинсън взе участие в солидни заглавия като " Кралят ", " Фарът ", " В очакване на варварите ", " Живот на високо " в последните години.

Какво ще стане, в случай че неговото преобразяване в Батман/Брус Уейн не се радва на положителни мнения? " Ще стартира да фотографирам порно. Но арт порно, " споделя артистът в изявлението за The Guardian. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР