Новината, че певецът Георги Христов се е разделил със своя

...
Новината, че певецът Георги Христов се е разделил със своя
Коментари Харесай

Пиян, Георги Христов биел любовника си под влияние на алкохол

Новината, че артистът Георги Христов се е разделил със своя ухажор – съдията по вписванията Йордан Раденков, която разкри седмичника „ Уикенд ”, обаче се оказа много по-пикантна, научи HotArena.

Пряк свидетел на сърцераздирателната драма разкри пред „ Таблоид ”, че за неуспеха на 10-годишната любовна идилия виновност носи естрадната звезда. Оказа се, че през последната година Георги Христов , сломен от поредност житейски неволи, рисково залитнал към алкохола . Под въздействие на чашката хрисимият другояче ученик на Държавната музикална академия вдигал люти кавги на богатото си гадже Йордан Раденков . За страдание, от време на време крамолата излизала отвън надзор и нежният артист прибягвал даже до разпределяне на юмручно правораздаване .

Само преди месец следващото фамилно меле в къщата на поп звездата в с. Волуяк се овълчило до такава степен, че се наложило намесата на полиция , безапелационен е източникът ни. Налитанията на пердах и озлобяването на музиканта предстоящо отблъснали финият правист Раденков, който почнал да търси благополучие отвън връзката с артиста. „ Така се стигна до раздялата, поради пиенето на Жоро. Сега Данчо, с цел да си отмъсти, се заби с младо лъвче от Кюстендил. Двамата с левента се вършат на влюбени, само че всички считат, че е единствено поза, с цел да нервират ревностния артист ”, изяснява информаторът. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР