Новината, че Кингсли Коман е отклонил офертата на Байерн (Мюнхен)

...
Новината, че Кингсли Коман е отклонил офертата на Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

И Челси ще се пробва за Коман

Новината, че Кингсли Коман е отклонил офертата на Байерн (Мюнхен) за нов контракт, незабавно прикова интереса на някои от британските грандове към крилото. Освен Манчестър Юнайтед, измежду претендентите за подписа на френския национал е и Челси. Според " Daily Mail " Томас Тухел има огромно предпочитание да притегли фланговия нападател.

Тухел вижда в лицето на 24-годишния Коман съвършен вид за заместител на Кристиан Пулишич, който най-вероятно ще си тръгне от " Стамфорд Бридж " след края на сезона. Американският национал не е удовлетворен от статута си на запаса, а медиите го свързват с Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Байерн.
Не е изключено баварците да се съгласят на замяна, само че единствено в случай че Коман изрично откаже да удължи контракта си. В Мюнхен обаче се надяват французинът да остане в отбора, тъй като е един от най-важните футболисти на Ханзи Флик.

През актуалната акция Коман има 27 мача и 6 гола във всички шампионати, а също така е направил 13 асистенции. С негов гол през лятото Байерн завоюва финала на Шампионската лига против Пари Сен Жермен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР