Новината, че Галена и единият й син са положителна проба

...
Новината, че Галена и единият й син са положителна проба
Коментари Харесай

Преслава не подкрепи болната Галена

Новината, че Галена и единият й наследник са позитивна проба за ковид бързо се трансформира в една от най-коментираните в обществените мрежи, а думите на певицата, че ковидът е следващото тестване в живота й развълнуваха мнозина. Затова постът на пайнерката предизвика същинска лавина от мнения, видя Hotnews.bg. Много от сътрудниците на певицата побързаха да й вдъхнат кураж, като незабавно реагираха на нейното изказване.

Сред първите, които изрекоха поддръжка бяха Тони Стораро, Алисия, Мария, Малина, само че благи думи от няколко от най-известните колежки на Галена като Преслава липсват. Припомняме, че двете разделяха общ покрив едно време. Приятелството и бе за образец години наред, само че преди към 3 години двете се скараха. Според слуховете певиците са разтурили дружбата си поради статуетката „ Певица на годината “.

Никоя от тях обаче не проговори обществено за казуса. В диалог с почитателите, които съчувстват на музикантката и нейното семейство, Галена разгласи и по какъв начин се лекува от ковида: "Лечението ми включва витамини ( Селен, Цинк, Витамин Д), имуностимуланти и парацетамол при повишение на температурата ", изясни тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР