Новинарската агенция Yonhap съобщи, че се предполага, че г-н Юнг

...
Новинарската агенция Yonhap съобщи, че се предполага, че г-н Юнг
Коментари Харесай

Извънредно: Мистериозна Смърт На Един От Най-Високопоставените Държавни Чиновници, Той Държеше Парите!!! Внезапно Издъхна Самият

Новинарската организация Yonhap заяви, че се допуска, че господин Юнг е претърпял инфаркт през уикенда и че полицията е почнала публично следствие на повода за гибелта. Агенция Yonhap също по този начин оповестява, че той е бил открит мъртъв в неговия дом в неделя. Малко по-късно обаче представителят на държавното управление сподели, че господин Юнг е умрял от някаква незнайна причина. Той е умрял, до момента в който е спял, като сърцето му към този момент е било спряло да бие, когато е бил открит мъртъв. Колеги на Юнг показват, че през последните месеци той е бил подложен на мощен стрес предвид на обстоятелството, че управляващите в Южна Корея са работили настойчиво за справяне със спекулативната търговия с цифрови валути, добавя южнокорейската организация.

" Уолстрийт Джърнъл " припомня, че Южна Корея е едно от много горещите места за търговия с цифрови валути, като заканите за ново по-затегнато регулаторно законодателство бяха една от аргументите за внезапната амортизация на биткойна при започване на актуалната година след доста мощният негов растеж през последните месеци на 2017-а година. Според данни на Coindesk, биткойнът се търгува във вторник сутринта към 11 500 щатски $, поскъпвайки в границите на деня с 3,47%.

В средата на декември 2017-а година обаче главната криптовалута нарастна трагично до равнища към 19 501 $ - директно под значимата психическа преграда от 20 000 $, преди последвалите старания в световен проект за контролиране на пазарите на криптовалути да причинят ценови срив с цели 70% към равнища малко под 6000 $ при започване на февруари тази година. Трябва обаче да се има поради, че биткойнът започва миналата 2017-а година на равнища от малко под 1000 $, като ентусиазмът на вложителите в Южна Корея беше една от водещите аргументи, заради които цените скочиха към равнището от 20 000 $ в края на предходната година.

Този трагичен растеж накара министър - ръководителят на Южна Корея Ли Нак-Йон да предизвести към края на миналата година, че възходящият интерес към криптовалутите може да докара до " съществени изкривявания или до патологични феномени ". На конференция предишния месец, умрелият този уикенд господин Юнг пък съобщи, че виртуалните валути като биткойн не са форма на законна валута и че държавното управление ще реагира мощно на несъразмерните спекулации и на противозаконната активност с цифровите валути. Около 4,5% от всички транзакции с биткойни в международен мащаб през предходната година са били в южнокорейската валута вон, което я прави най-широко употребяваната национала валута при този вид търговия, след тази в щатски $, японски йени и евро, съгласно данни на CryptoCompare, оповестява " Уолстрийт Джърнъл ". Южнокорейският писък също по този начин е втората най-често употребена национална валута при търговия с други различни криптовалути като етериум и биткойн кеш, който е главен съперник на биткойн.

Трябва също по този начин да се има поради, че цените на биткойн набъбнаха много по-значително в Южна Корея, в сравнение с в други елементи на света, което е спомагателен образец за това, какъв брой френетичната е средата за търговия на криптовалути в азиатската страна. През последните месеци на няколко пъти цената на биткойните беше даже с 50% по-висока в Южна Корея, в сравнение с в други страни - феномен, който търговците нарекоха " награда кимчи ". Тази награда обаче стартира да изчезва, откакто управляващите в Сеул започнаха строги ограничения, в това число възбрана на търговията с криптовалути на някои от месените електронни тържища.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР