Новинарката залага и на упражнения. Ежедневно тя отделя по 30

...
Новинарката залага и на упражнения. Ежедневно тя отделя по 30
Коментари Харесай

В Коридорите Шушукат, Колежките Злобеят! Лили Боянова Става Неузнаваема! Вижте Какво Се Случва С Красивата Водеща От Бтв!

Новинарката залага и на извършения. Ежедневно тя отделя по 30 минути за гимнастика. Лили Боянова избира да извършва упражненията си вкъщи, а не в залата. Пред приятелите си споделя, че във фитнеса й е скучно и избира да тренира вкъщи, написа „ Уикенд “.

Лили Боянова е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Неслучайно цели два пъти тя сграбчи наградата Мис Тв сексапил. Красавицата се радва освен на благосклонностите на сътрудниците си, само че и на феновете.

Преди време плъзна слух, че Слави Трифонов е бясно влюбен в нея. Шоуменът няколко пъти отправял предложения за вечеря към колежката си, само че Лили Боянова не му дала никаква вяра.

Опити да се сближи с нея направи и Юксел Кадриев. Новинарят също желал да вкара хубавицата в леглото си. След като се разведе със брачната половинка си Бонка, той стартира да сменя дамите като носни кърпички.

Отлично осведомени източници споделят, че в продължение на няколко месеца той настойчиво ухажвал красивата си колежка. Но Лили Боянова не отвърнала на възприятията му.

Красивата новинарка ревниво пази персоналния си живот в загадка. За нея се знае само, че живее като самотна майка и сама се грижи за сина си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР