Новинарката-ветеранка Радина Червенова направо се е стопила и е заприличала

...
Новинарката-ветеранка Радина Червенова направо се е стопила и е заприличала
Коментари Харесай

Радина Червенова се стопи, говорителката се перчи заради мъжа си началник

Новинарката-ветеранка Радина Червенова напряко се е стопила и е замязяла на скелет, откогато брачният партньор й Коко Каменаров стана началник на Българска национална телевизия.

Двойката се появи в ложите на Народния спектакъл за деня на София – 17 септември и всички посетители видяха какъв брой слаба и изтощена наподобява обичаната говорителка на най-малко две генерации българи. Чаровното и другояче пламенно миньонче в този момент е с хлътнали скули, изкльощавели плещи и очевидно е свалила най-малко 7-8 кила.

Причината е ясна – телевизионерката е уплашена от новото си състояние в малкия екран. Тя е смутена от отношението към нея на дългогодишните си сътрудници, както и от слуховете, че би трябвало да бъде отстранена поради спор на ползи. Новият шеф постави завършек на одумванията, като съобщи, че би трябвало да е в действителност вманиачен, с цел да я махне от екран, тъй като е неоспорим експерт. Въпреки това обаче, одумванията не стопират и изключително недолюбващите Червенова все гледали да й намерят недостатък.

Всяко по-критично мнение от устата й,  било коментирано като надувка, която си разрешава като жена на шефа. Разбира се, не всички гледат на нещата по този метод, изключително тези, които добре познават и Радина, и Коко. Говорителката, която по никакъв начин не си пада властническа персона, освен че не си разрешавала да се перчи, а се свивала и тревожела, че сътрудниците от близкия й кръг към този момент не гледат на нея като на другар и претеглят всяка дума в нейно наличие.

Макар и остарял експерт, червенокоската се тръшкала на Коко Каменаров, че хора, с които преди си е имала приказката, към този момент не са толкоз сърдечни и ще загуби и последния си другар в малкия екран. Екранният й сътрудник Спас Кьосев обаче не трансформирал и на йота държанието си и й вдъхвал кураж. Двамата от няколко години водят излъчвания дружно и въпреки да е с 20-ина години по-млад от Радина, това въобще не боде очите на фена. Чаровният юноша я уверявал, че не желае да води новините с никого другиго, с изключение на с нея, написа " Таблоид ".    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР