Новина от България зае челно място в световния информационния поток.

...
Новина от България зае челно място в световния информационния поток.
Коментари Харесай

След думи на премиера, започва бутилиране на морска вода, марката е Delicious sea water bb

Новина от България зае челно място в международния осведомителния поток. Започнала е процедура за позволение по Закона за водите за бутилиране на чиста морска вода от българското Черноморие. Ще бъде издадено и позволение за прилагане на Черно море като воден обект.
Компания от три букви (засега комерсиална и политическа тайна) ще има новият артикул, който ще бъде с най-високо качество. Източници, поискали анонимност,довериха, че новата марка ще се споделя „ Delicious sea water bb “, а основният източник ще е морето на Слънчев бряг.

Самият министър председател Бойко Борисов през вчерашния ден съобщи: „ Идват хора от морето и споделят: „ толкоз чисто море няма “. От горе до долу се пречиства с пречиствателни станции цялото море. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас? “

За показване си го представяме: нито беше бетонирано цялото, нито мутрите го владееха. Но това е друга тематика, а и мутрите към този момент са политици, управленци, предприемачи и се възпаляват, че на митингите се скандира: „ Мутри вън! “.

Но да се върнем на новата комерсиална ниша – чудесна вода за пиянство от българското Черноморие! Като не идват туристи тук, ще им продаваме вода там! Това е новият лозунг. Държавата щяла да помогне на частният производител с към 500 млн от държавната ББР по линия на програмата за подкрепяне на бизнеса, потърпевш от ковид. Затова министър председателят няма да подаде оставка, тъй като новата концепция дава обещание да трансформира България в най-големия производител на вкусна и чиста вода напряко от морето.

И още една загадка, до която се добрахме: „ Delicious sea water bb “ става публична вода на Европейски Съюз и НАТО, на Кремъл и Белия дом като знак на признателност за доверието, което оказват управленията там на българския министър председател в тези усилни, само че плодотворни за него дни.

.
От тук вадят Kona Nigari

По качество морската ни минералка ще конкурира международно известната Kona Nigari, която се продава в дребни бутилки от по 63 мл за цена от 36 щатски $. Хавайските производители също употребяват орска вода, само че на дълбочина 278 метра. На усет тя е доста леко солена и доставя същинско наслаждение като я пие човек. Малък проблем е, че с цел да си утоли жаждата, потребителят би трябвало да изпие най-малко 10 бутилки, което прави 360 долара…

Нашата родна черноморска водица ще е в бутилки по половин литър и още не се знае какъв брой тъкмо ще коства. Зли езици приказват, че в цената би трябвало да се калкулират проценти за премиера, основния прокурор, Доган и Пеевски, само че това е чисто и просто злоба. Той министър председателят през вчерашния ден отново сподели: Завиждат! Цената сигурно няма да надвишава тази на Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani, 1250 мл от която коства 60 000 долара… Но тя се продава в бутилки от чисто злато и всевъзможни други изгъзици. Могат да си я поволят единствено хора с цялостни чекмеджета и банкови сметки, тук такива не виждаме.

Вече има поръчки от всички български курорти, хотели, заведения за хранене и кафенета за количества от новата чиста морска вода, което ще даде подтик на родния туризъм и стопанска система като цяло.

Това не е подправена вест, както някои ще си помислят. Тя е част от решенията, с които Борисов даде обещание да успокои митингите. Да не би да се съмнявате, че министър председателят лъже, като споделя, че морето в никакъв случай не е било толкоз чисто? Или, че е невероятно някое трибуквие да продава сходен артикул? Нали 10 години към този момент тъкмо това става.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР