Нови три случая на заразени с COVID -19 има в

...
Нови три случая на заразени с COVID -19 има в
Коментари Харесай

Три нови случая на заразени с COVID -19 в Пловдив

Нови три случая на инфектирани с Коронавирус -19 има в Пловдив, заяви кореспондентът на bTV в района, като се базира на здравната ревизия в града.
Лекар от частна болница е един от инфектираните с COVID-19 в Пловдив Преди шест дни той е показал първите признаци
Съпругата на лекаря от незабавното поделение на частна болница, който e инфектиран с вируса, също е с позитивна проба. Тя е в дома си, в положително положение.

Положителни са пробите и на две сестри от незабавното поделение, които са работили с доктора. Те също са в домовете си и се следят. Общо случаите в Пловдив са пет.

Коронавирусът и България Димитър Манолов: Без подозрение ще се усили безработицата поради изключителното състояние И Папи Ханс написа ария за ковид bTV Репортерите: COVID-19 Проф. Никола Владов: Ключовата дума през днешния ден е дисциплинираност Писмо до майка ми: Как живеят фамилиите на лекарите на първа линия? Сложи ли се завършек на междуградските пътувания? Лъчезар Богданов: Каквито и ограничения да се вземат, няма по какъв начин да се компенсират вредите върху стопанската система Кметът Николай Грозев: Мерките в квартал „ Шести ” в Нова Загора дават резултат Заразените с ковид у нас са към този момент 187 Мотивите на президента Радев за несъгласие на част от Закона за изключителното състояние Случаите на COVID-19 в Бургас към този момент са 6 Талантливи девойки възпяха борбата с ковид Психолог: Важно е да имаме структурирано всекидневие в обстановката на изключително състояние Какви ограничения се вземат в БДЖ поради ковид? Цяло болнично поделение в Бургас е под карантина поради случай на COVID-19 Въпреки възбраната: Витоша цялостна с хора в съботния ден Столичната болница „ Токуда ” е под карантина Младен Маринов: Над 7000 души са под карантина поради COVID-19 COVID-19: Пускат дрон в кв. „ Факултета “ в София, с цел да осведомят хората за ограниченията Блокирани поради болестта: Българи търсят метод да се приберат у нас
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 190 3 3 3 Света 341686 4256 14751 99041 Заразени* Нови Починали България 190 3 3 Света 341686 4256 14751
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР