Нови три държави регистрираха първия случай на коронавирус COVID-19 на

...
Нови три държави регистрираха първия случай на коронавирус COVID-19 на
Коментари Харесай

Нови три държави регистрираха първи случаи на коронавирус

Нови три страни записаха първия случай на ковид COVID-19 на териториите си. Това са Португалия, Исландия и Андора. Португалия записва през днешния ден първите два случая на ковид на своя територия, като един от инфектираните неотдавна е пътувал до Италия, а другият се е завърнал от Испания. Двамата са признати в болница в град Порту. Исландия оповести първите три случая на болестта. И тримата инфектирани са били на почивка в Северна Италия, написа Булнюз.

``
реклама

20-годишен мъж, който неотдавна е посетил Италия, е първият регистриран случай на вируса в Андора, заяви през днешния ден андорското държавно управление. Мъжът, който неотдавна е бил в Милано, е бил признат в болница в събота. Индийските управляващи оповестиха през днешния ден за нови два случая на ковид, с което общият брой на инфектираните в Индия е към този момент петима души. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР