Нови снимки на разбития самолет на футболиста Емилиано Сала се

...
Нови снимки на разбития самолет на футболиста Емилиано Сала се
Коментари Харесай

Нови ексклузивни снимки разкриха какво е довело до фаталния край на Емилиано Сала

Нови фотоси на разрушения аероплан на футболиста Емилиано Сала се появиха в обществените мрежи. Те са споделени от журналиста Кристиан Мартин. Кадрите демонстрират проекта за полета, в който са позволени съществени неточности преди излитането, написа Блиц.

``
реклама

Пилотът от съдбовния полет е работил на повърхностен работен ден и се е опитал да предотврати нещастието. От отчета на отдела за следствие на авиационни катастрофи излиза наяве, че е имало е проблем с регистрацията на самолета. Втората неточност, която е доста сериозна, откритият документ демонстрира, че водачът е предпочел да се движи на ръчно ръководство, вместо на автопилот.

Това значи, че макар неподходящите атмосферни условия, той не се е доверил на техниката и най-много на приборите за ориентировка. Това се оказва извънредно огромно нарушаване. Открият проект на полета демонстрира също, че има отклонения от авансово утвърждения.



Пилотът не е имал позволение да лети през нощта, още по-малко с пасажер на борда. В отчета се показва още, че самолетът е бил раздвоен на 3 елементи.

Самолетът изчезна от радарите на 21 януари над Ламанша. Тялото на водача Дейвид Ибътсън към момента не е открито.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР