Нови случаи на снимани от пътната полиция на АПИ пътуващи

...
Нови случаи на снимани от пътната полиция на АПИ пътуващи
Коментари Харесай

И пак, и пак - с редовно купени винетки, но с глоби, че караш без винетка

Нови случаи на снимани от пътната полиция на АПИ пътуващи по републиканската пътна мрежа, откакто те са си купили винетки, само че към момента тези винетки не са регистрирани в системата. Има случаи както от купили на границата – на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, където се появи, само че в този момент към този момент има сигнал и за купена винетка от Враца и сниман водач преди винетката да влезе в системата.
Нова телевизия сподели и случай, при който купената винетка се оказва за ремарке, а не би трябвало да е. Писано е недоволство, само че няма отговор. Друг случай – на купена винетка, в която няма съответният регистрационен номер, като поради това са наложени три санкции от по 70 лева всяка. Потърпевшата е поискала виновна институция да посочи за какво, само че отговорът бил, че откакто си купила нова винетка, казусът е решен.
 Протест в Лясковец - поради недомислица с винетките Протест в Лясковец - поради недомислица с винетките
Национален профсъюз " Защита " провежда митинг на 1 март поради потребността да се употребяват винетки от работещите в оръжейната компания " Арк...
Отговорът на страната е банален и го разгласява още при започване на февруари, 2019 година – потребителят си бил отговорен, в случай че не планува по кое време винетката ще влезе в системата или в случай че нещо има неточност с регистрационен номер!, началник на отдел " Управление на осведомителните системи и инфраструктура " в Националното тол ръководство.
Сега Асенов разяснява, че " системата работи правилно " и единственият проблем били 30-те минути за регистрация на винетката, само че това било решено. Оказа се обаче, че имало и " неточност на бележката ", където пишело, че винетката била годна от 0:00 часа на съответната дата – трябвало да се гледа на уеб страницата на БГ Тол. Гарантирам, че през днешния ден който си купи винетка в България, ще е дейна, продължи Асенов, визирайки, че това ще стане " до 5 минутки ".
Асенов предизвести и, че " когато си купувате винетка, би трябвало да си изчистите кеша ". Той имаше поради така наречен кеш на браузъра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР