Нови словесни престрелки между БСП и ГЕРБ по казуса, станал

...
Нови словесни престрелки между БСП и ГЕРБ по казуса, станал
Коментари Харесай

Нови словесни престрелки между БСП и ГЕРБ по случая Ало, Банов съм“

Нови словесни престрелки сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ по проблема, станал прочут като,,Ало, Банов съм ". От левицата упрекнаха премиера Борисов в безмълвие и отвод да поеме политическата отговорност по случая. От ГЕРБ показаха, че няма да издават присъди преди способените органи да се произнесат. И допълниха, че няма да вземат участие във вътрешнопартийна акция за евровота на Българска социалистическа партия.


Според Елена Йончева загубата на втора инстанция на делото от Министерството на културата за наказателна клауза против строителя на Ларгото удостоверява достоверността на диалога, който стана прочут като „ Ало, Банов съм “.
Елена Йончева - народен представител от Българска социалистическа партия за България: Премиерът Борисов отхвърля да вземе отношение за това, че негов министър е давал инструкции за подправяне на документи, с цел да си спести една компания 700 000 лв.. Министерството губи пари на жителите,а на Борисов му е все едно. Борисов освен отхвърля коментар, само че отхвърля да поеме политическа отговорност. Случаят „ Ало, Банов съм “ е доста по-значим в сравнение с наподобява. Той демонстрира моделът, по който работи администрацията на ГЕРБ, а това е моделът Борисов.  Записът Записът "Ало, Банов съм " към този момент е в прокуратурата, ще стигне и до ОЛАФ
Продължение на абсурда със записа на министъра на културата Боил Банов, изнесен от Българска социалистическа партия. Депутатът от левицата Елена Йончева внесе сигнали до прокурат...

От Българска социалистическа партия желаят от Министерството на районното развиване и благоустройството и от Дирекцията за строителен надзор всички документи по преписката за строителството на Ларгото. От ГЕРБ запитаха, за какво левицата до в този момент не е изискала документите откакто твърди, че прави журналистическо следствие.
Тома Биков - народен представител от ГЕРБ: Ние във вътрешнопартийната акция за редене на листата на Българска социалистическа партия няма да участваме, тъй като целия тоя цирк, който разиграват тука е едно отскачане пред водача кой е по по най и кой може да каже по-интересни неща за Бойко Борисов. Ние присъди няма да издаваме, макар че против техни депутати се водят към този момент обвинявания имат. Защото в тази ситуация с Банов си има прокуратура, тя си води своето следствие и дано да го води. Виждам, че те през днешния ден имат доверие на българския съд и на българската прокуратура. Миналата седмица нямаха доверие.  От Българска социалистическа партия желаят документи по преписката за строителството на Ларгото От Българска социалистическа партия желаят документи по преписката за строителството на Ларгото
От Българска социалистическа партия за България ще изискат от Министерството на районното развиване и дирекцията за строителен надзор документи по преписката, обвързвана със стро...

Искането на Българска социалистическа партия за документите за Ларгото е постъпило през днешния ден в Регионалното министерство, разгласи отрасловия министър. Петя Аврамова изясни, че планът се финансира по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.
Петя Аврамова - министър на районното развиване и благоустройството: Няма спънка оперативната стратегия и ръководещия орган да дават както на Прокуратурата, по този начин и на народни представители цялата налична документи.
Веднага щом комплектоват всички документи, от Регионалното министерство ще ги дават на Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР