Нови сблъсъци имаше днес между партньорите във властта, след като

...
Нови сблъсъци имаше днес между партньорите във властта, след като
Коментари Харесай

Кирил Петков към Бойко: Батальонът се строява“ вече е стар хит

Нови конфликти имаше през днешния ден сред сътрудниците във властта, откакто през вчерашния ден вотът на съмнение към кабинета „ Денков “ не мина в Народното събрание. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заплаши „ Продължаваме Промяната “ –  „ Демократична България “ (ПП-ДБ) с нов избор поради мненията им през вчерашния ден, а съпредседателят на ПП Кирил Петков му отговори.

„ Ако не сме ГЕРБ и ДПС, по какъв начин ще застанат и да кажат Ние сме сполучливи.Логично е да се каже: „ Ние дружно ги направихме тези промени “. Но да кажеш: „ Ние ги направихме, а ония двамата, в случай че желаят на наш тил, да се вършат на забавни “, просто е безочливо. Ако не се коригирате, следва ви нов избор и ще ви строим пред нашата стая “, съобщи Борисов.

„ Една остаряла ария „ Батальонът се строява “ към този момент е остарял шлагер и не е толкоз настоящ. Ако продължаваме да ковем промени по метода, по който ковахме последните 60 дни, аз се веселя, в случай че и ГЕРБ го припознават и дружно се хванем за тези неща, които са се случили дружно. Но никой няма да ни строява пред никакви стаи. Само това ще кажа “, отговори му Петков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР