Нови ремонти затварят отсечки от ключови булеварди в София.От днес

...
Нови ремонти затварят отсечки от ключови булеварди в София.От днес
Коментари Харесай

Ремонти затварят отсечки от ключови булеварди в София

Нови поправки затварят прави от основни булеварди в София.

От през днешния ден стартира реконструкцията на бул. " Васил Левски " от бул. " Цар Освободител " до монумент " Васил Левски ".

До 23 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по източната половина от пътното платно. Движението ще се прави в двете посоки в западната половина от пътното платно на булеварда.

Закрива се спирка СУ " Св. Климент Охридски " за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. " Васил Левски " в посока паметника на Левски. Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 единствено в посока СУ " Св. Климент Охридски ", както следва: от ул. " Кракра " надясно по бул. " Янко Сакъзов " и по бул. " Васил Левски " по маршрутите.

Още през уикенда беше затворено едното платно от бул. " България " сред бул. " Гешов " и бул. " Гоце Делчев " – в посока кв. " Бояна ". Движението се прави в двете посоки в другото платно, още през уикенда се образуваха тапи. От събота обаче е възобновено придвижването на трамвай №7 от НДК до кв. " Борово ".

От началото на тази седмица стартира и възобновяване на бул. " Арсеналски ", без да бъде спиран трафикът, само че със стеснения на пътя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР