Нови ремонти на основни булеварди и улици започват с началото

...
Нови ремонти на основни булеварди и улици започват с началото
Коментари Харесай

Нови ремонти затварят основни булеварди в София

Нови поправки на съществени булеварди и улици стартират с началото на седмицата в София.
В неделя започва ремонтът на бул. „ България “ в сектора сред бул. „ Акад. Иван Гешов “ и ул. „ Гоце Делчев “. Днес пък стартира и плануваният ремонт на бул. „ Арсеналски “. От Столична община обясниха, че множеството от ремонтите в София би трябвало да приключат до 15 септември. В идващия един месец обаче се чака трафикът в огромна част от столицата да бъде усложнен.

В неделя бе лимитирано придвижването на кръстовището при " СУ. Св. Климент Охридски “, само че преасфалтирането завърши до края на деня. От през днешния ден обаче стартира ремонтът от Ректората на университета до паметника на Васил Левски. Там придвижването ще се прави единствено в едното платно.

Вчера бе затворен и бул. " България " - сред бул. " Иван Гешов " и бул. " Гоце Делчев " в посока кв. " Бояна ". Движението там се реализира в двете посоки в другото платно, като има по една лента за придвижване. Очаква се прекосяването на колите в региона да бъде доста затруднено. Заместник-кметът по превоза Евгени Крусев посъветва жителите и гостите на столицата да употребяват трамвай №7, който ще бъде пуснат и ще минава гладко през зоната на ремонта.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР