Нови разкрития за жестокото убийство на млада жена в Омуртаг.

...
Нови разкрития за жестокото убийство на млада жена в Омуртаг.
Коментари Харесай

Близки на убитата жена в Омуртаг: Тя бе подлагана на системен тормоз

Нови разкрития за жестокото ликвидиране на млада жена в Омуртаг. Според родственици 21-годишната жертва е живяла в изолираност и е била подлагана на систематичен тормоз.

Днес убитата Микаела навършва 21 години. Часове преди този момент от полицията оповестяват на околните, че е убита по изключително нечовечен метод. Момичето се среща с причинителя преди година в обществените мрежи.

„ Ние нищо не знаем за него, не сме го видели дори. Идваше тук за по пет минути и я прибираше и я караше в Омуртаг “, сподели пред БТВ Радко Кузев, родственик на убитата на Микаела.

Тя нямала телефон и околните ѝ я чували следено, в наличието на приятеля ѝ.

„ Сестра ми непрекъснато звънеше. Микаела нямаше телефон, всичко беше счупено. Не знаем в какво положение я държеше. Даваше на Микаелка да приказва някъде към минута с нас и след това телефона незабелязано прекъсваше “, изясни Радка, лелята на убитото момиче.

„ Единият - с макетно ножче, другият - с тръби. Доживот - това е “, безапелационна е тя.

Според заместник-окръжния прокурор на Търговище Васил Ангелов повода за убийството евентуално е ревнивост.

„ Неговата версия е безобидно рухване с лек физически контакт, което не дава отговор на тежките пострадвания. От разпити на очевидци излиза наяве, че при предходни случаи той я е пребивал “, уточни Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР