Нови разкрития за четворното убийство в Нови Искър. 25-годишният мъж

...
Нови разкрития за четворното убийство в Нови Искър. 25-годишният мъж
Коментари Харесай

Нови разкрития за четворното убийство в Нови Искър

Нови разкрития за четворното ликвидиране в Нови Искър. 25-годишният мъж е признал пред проверяващите, че е направил закононарушението. Родителите, баба му и брат му бяха открити мъртви в дома им на улица "Светлина ".

Пред проверяващите той е споделил, че е направил четирите убийства още в петък вечерта. Използвал е секира и нож. Започнал е от брат си Александър, който сега на закононарушението бил задремал. После е причакал в къщата първо баба си, по-късно майка си и татко си.Телата на цялото семейство Ранови са открити в къщата, завити с одеяла и затрупани с възглавници. Съседите не са чули нищо. Направило им е усещане единствено, че от самото начало в къщата и в двора царува странна тишина. оповестява БТВ.

Години наред фамилията на 25-годишния мъж се бори за оцеляването му – излиза наяве от изявленията на майка му Ирена в обществените мрежи.

„ Когато сме могли, сме им помагали. Събираше пари предходната година, тъй като и двамата бяха заболели, от туберкулоза, споделяше, че са болни”, описа комшия.

В Нови Искър са потресени след убийствата на улица "Светлина ". Нищо в последните дни не предвещавало нещастието в фамилията, споделя другарка на починалата Ирена.

„ Във вторник я видях, сподели че се оправят, че са добре. Хвалеше се че синът ѝ е в ремисия, че е радостен, че се смее... Не мога да допускам, че е той, не мога”, сподели приятелката на Ирена.

Мъжът е направил самопризнания пред проверяващите, само че отказал да приказва с психолозите без юрист. „ При отиването на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, причинителят на действието е бил в къщата и е отворил вратата с филия, намазана със сирене, от която е хапвал... Обяснявал е нещо за МИ-6, за психотропни оръжия, сподели градският прокурор на София Емилия Русинова.

На арестувания са назначени психиатрични експертизи, които да дадат отговор дали той може да носи наказателна отговорност за осъщественото. Оттук нататък разновидностите са два: в случай че психиатрите излязат с решение, че той е с психическо заболяване, прокуратурата ще упорства съдът да го настани в болница за 30 дни, с цел да бъде проучен. Ако обаче може да носи наказателна отговорност, за него прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР