Нови разкрития направиха компютърни специалисти по разгласените вчера от прокуратурата

...
Нови разкрития направиха компютърни специалисти по разгласените вчера от прокуратурата
Коментари Харесай

Прокуратурата защити публикуването на данни по делото за кибер тероризъм

Нови разкрития направиха компютърни експерти по разгласените през вчерашния ден от прокуратурата чатове и разпити на обвинените по делото за кибертероризъм след източването на Национална агенция за приходите.

Снимка: btvnovinite.bg
Част от информацията в публикуваните файлове на обвиняването беше заличена. Оказва се обаче, че благодарение на общодостъпни стратегии заличените сектори могат да се възстановят и информацията от тях - прочетена.
Адвокатът на Кристиян Бойков: Прокуратурата вади думите му от подтекста, диалозите не са тествани Не успяхме да се свържем с Кристиян Бойков за коментар
От тези данни излиза наяве, че да вземем за пример, че чатовете в Телеграм сред обвинените Иван Тодоров и Кристиян Бойков са взети паметта на мобилните им устройства. Затова прокуратурата стана обект на нови сатирични колажи.

Снимка: btvnovinite.bg
Междувременно във Варна зам.-главният прокурор Иван Гешев отбрани решението на прокуратурата да популяризира чатовете.

За изнасянето на информация по случая с хакерската офанзива против Национална агенция за приходите зам.-главният прокурор Иван Гешев уточни, че българските жители би трябвало да бъдат осведомени и не може да се чува единствено едната страна - на обвинените и отбраната.
Прокуратурата отново трансферира следствието против „ ТАД Груп ” в общественото пространство Вече знаем от кое място е пристигнала информацията за хакерската атака против пръскачките пред Народното събрание
Съзнателно се манипулира обществото и прокуратурата няма по какъв начин да си мълчи, изключително в случай, че не е отговорна за нищо, уточни Гешев. По думите му това, че на някого не му харесва истината, не е проблем на обвиняването.

Гешев сподели още, че прокуратурата не разпъва чадър над никого и доказателство за това е фактът, че през последните няколко години тя е засегнала доста ползи, в това число политически.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР