Нови протести се организират в социалните мрежи за тази вечер

...
Нови протести се организират в социалните мрежи за тази вечер
Коментари Харесай

Външно: Не пътувайте към Каталуния, ако не е неотложно

Нови митинги се провеждат в обществените мрежи за довечера в Барселона, предизвестяват от Министерство на външните работи.

По информация на българското генерално консулство в Барселона настроението измежду по-голямата част от жителите е за мирни митинги. Въпреки това предлагаме на българските жители да не подхващат без неотложна нужда пътувания до Каталуния в дните на митингите, се споделя в известието на Министерство на външните работи.

Оттам допълват, че е целесъобразно непрекъснато пребиваващите в региона български жители или туристи да заобикалят регионите, в които се провеждат протестни мероприятия.

Остават в действие и предходните предизвестия и известия от Министерството на външните работи на България. Генералното ни консулство в Барселона и посолството ни в Мадрид наблюдават обстановката и са подготвени да оказват подпомагане при нужда.

Българските жители могат да се свържат с Градска канализация Барселона на телефон: +34 937 969 950, както и на телефона за незабавни случаи: +34 619 217 097 и с посолството в Мадрид на телефони: +34 913 455 761; +34 913 456 651 и на дежурния телефон в отвън работно време: + 34 678 013 846.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР