Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще

...
Нови приятелства, стари сблъсъци и ситуации отвъд човешкия избор ще
Коментари Харесай

Ева Банкова – между живота и смъртта в „Откраднат живот“

Нови другарства, остарели конфликти и обстановки оттатък човешкия избор ще съпътстват лекарите в МБАЛ „ Св. Кирил “. След завръщането си профлесор Цонев ще научи, че Банков е трансферирал Ева в поделение за подготовка и трансплантация.

Гневът му ще се конфронтира непосредствено с доцента, а животът на щерка му ще бъде заложен на карта.

Дали Ева Банкова ще оживее

и какви ще бъдат последствията от решенията на лекарите, феновете ща научат в новите епизоди от вторник до петък в 20 ч. по NOVA.

Междувременно Христо ще научи коя е майката на Кая и какви са проблемите в фамилията ѝ. Именно той ще позволи проблем с лекарска неточност, което още един път ще предизвика въпроси в доцент Захариев по отношение на професионалните познания на Карагьозов и работата му като санитар.

Кая ще получи ексцентрично предложение за работа ,

а безизходицата от обстановката с майка ѝ ще я подтикне да се впусне в рисковано прекарване. Доктор Хинова ще бъде избавена от случай, който ще провокира нов конфликт с доцент Мазов. Случката ще се окаже мотив за ново другарство с доктор от болничното заведение, който ще се озове на вярното място в сериозна обстановка.

Ще се преоткрият ли лекарите в новите епизоди

на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “? Гневът или прошката ще бъдат движеща мощ? – ще научите в новите епизоди, тази седмица от 20 ч. по NOVA.

Гледайте задачите епизоди на „ Откраднат живот “ в NOVA PLAY

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР