Нови престъпления, извършени от бургаския кримигерой Красимир Христов-Рацера, излизат наяве,

...
Нови престъпления, извършени от бургаския кримигерой Красимир Христов-Рацера, излизат наяве,
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над главата на бургаския кримигерой Рацера

Нови закононарушения, осъществени от бургаския кримигерой Красимир Христов-Рацера, излизат нескрито, осведоми Флагман.бг. В момента Рацера се намира в ареста, само че напълно скоро ще се изправи пред магистратите в Сливен, където ще кумулира натрупването на няколко присъди.

Припомняме, че неконтролируемият бургазлия беше арестуван преди месец от полицията в Несебър след следващата порция кокошкарски прояви. Христов, който досега е осъждан цели 10 пъти, отмъкнал акумулаторна батерия от преносим светофар, ситуиран на изхода на Слънчев бряг в посока Варна.

При разпитите признал и че няколко дни по-рано източил 100 л гориво от коли в Пампорово. Той е направил закононарушенията, до момента в който е в изпитателен период поради присъда за кражба и може да бъде пратен в пандиза за 1 година.
Междувременно притежател на заведение във Велико Търново се оплакал в полицията, че бил „ избомбен “ от Рацера. Бургазлията ял и пил в ресторанта, само че „ не запомнил “ да си заплати сметката.

Любителят на високите скорости побърка бургазлии с изстъпленията си. Рацера безогледно източваше горивото или крадеше елементи от колите на хората, а в края на 2017 година избомби няколко бензиностанции в района, зареждайки гориво без да заплаща. В началото на същата години пък джигитът отнесе патрулка и се замеси в гонка с полицията при опит да избегне инспекция на пътя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР