Нови правила за граничен контрол ще се прилагат за стоки,

...
Нови правила за граничен контрол ще се прилагат за стоки,
Коментари Харесай

Великобритания е на път да клекне за вноса на стоки от ЕС - заради коронавируса

Нови правила за граничен надзор ще се ползват за артикули, влизащи във Англия от Европейския съюз, заяви авторитетното английско издание Financial Times, представено от БГНЕС.
Очаква се държавното управление да приложи по-гъвкави и не толкоз строги гранични инспекции по отношение на вноса на артикули от Европейски Съюз, в сравнение с в началото беше възнамерявало, след привършване на преходния интервал за Brexit в края на тази година.
Стъпката, която се чака да бъде публично оповестена преди ускоряването на подготовката за Брекзит без договорка през юли, съставлява внезапен поврат от февруари, когато Майкъл Гоув оповести, че стоките, издаващи от Европа, ще бъдат подложени на цялостни инспекции.
Според изданието, министрите са се отказали от проектите за въвеждане на цялостни инспекции след напън от страна на бизнеса след икономическите вреди, нанесени от COVID-19.
Правителствен източник съобщи пред BBC, че министрите признават въздействието на вируса върху бизнеса и по тази причина прагматизмът и гъвкавостта върху вноса имат смисъл - " да се помогне на бизнеса той да се приспособи към измененията ", които в този момент са неизбежни.
Проверките на износа за Европейски Съюз ще бъдат избрани от Брюксел.
Още: " Намаление на случаите на ковид, внимание поради евангелисти в Самоков, картината по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР