Нови правила въведе Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

...
Нови правила въведе Българска конфедерация по кикбокс и муай тай
Коментари Харесай

Въведоха нови правила за кикбоксьорите и профи галите у нас

Нови правила вкара Българска конфедерация по кикбокс и муай тай след свое съвещание. Управителният съвет взе значими решения, свързани с присъединяване на национални състезатели в професионални гали, както и организирането и включването на събития от професионални вериги в календара на централата.

Според новата наредба, национални състезатели към БККМТ могат да вземат участие на професионални гали отвън страната, които не са проведени от WAKO Pro, само че не могат да вземат участие в мачове за трофеи отвън WAKO Pro. В случай на нарушаване състезателят се изключва от националния тим за съответната година, уточнва boec.bg.

Професионалните галавечери с кикбокс и муай тай срещи, които се организират на територията на България, към този момент ще би трябвало да се заявят с писмо за позволение до БККМТ. Срокът е минимум 3 месеца преди тяхното осъществяване. При към този момент декларирана и позволена галавечер с избрана дата, няма да се позволява организирането на други галавечери и шампионати 1 месец преди и 1 след въпросната дата.
 Бургас приема съдийски семинар по кикбокс през октомври
Бургас приема съдийски семинар по кикбокс през октомври

Нова възрастова категория ще бъде въведена от идващото Държавно състезание по кикбокс в жанр лоу кик

От Конфедерацията прецизират, че при положение на едновременна поръчка от двама уредници с едни и същи дати или в интервал на по-малко от месец, изключение ще прави само съглашение сред двамата уредници с изпратено съответно писмо до УС, което да е подписано и подпечатано от двете страни.

От БККМТ ще разгласят свободни дати и прозорци за аматьорски или професионални шампионати и галавечери на територията на страната, откакто бъде направен Държавният състезателен календар за 2020 година

Сред решенията има и такива ориентирани към националните състезатели. Такъв, който откаже присъединяване в националния тим за Европейско или Световно състезание без основателна причина или поради присъединяване в професионална галавечер, ще възвръща средствата за подготовка, всички направени по организирането на присъединяване му разноски и се изключва неотложно от националния тим.
 Кикбокс легендата Петер Артс пусна собствен филм от SENSHI и интернационалния киокушин лагер в Камчия
Кикбокс легендата Петер Артс пусна собствен филм от SENSHI и интернационалния киокушин лагер в Камчия

Легендарният войник беше измежду специфичните посетители и инструктори на 13-ия Международен лагер по карате киокушин в Камчия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР