Нови подробности изтичат около убийството в столичния квартал “Лозенец”. На

...
Нови подробности изтичат около убийството в столичния квартал “Лозенец”. На
Коментари Харесай

Последни разкрития за убийството в ж.к. “Лозенец”! Съседи с ужасяващи подробности за драмата с психаря!

Нови детайлности изтичат към убийството в столичния квартал “Лозенец”. „ На 10 юли към 16:30 ч. живуща в кв. „ Лозенец ” съобщи, че нейният наследник, за който установихме в следствие, че е на 26 години, й е нанесъл побой, както на нея, по този начин и на нейния брачен партньор. Направихме организация, изпратихме на адрес съответните полицейски екипи, като предприехме дейности за наложително влизане в жилището поради информацията за потърпевш човек. В хода на тази организация се отвори входната врата на жилището, откъдето излезе въпросното лице с два ножа в ръцете и се насочи към полицейските служители”, съобщи Делян Гешев, шеф на Четвърто районно ръководство, представен от Би Ти Ви.
Мъжът се споделя Пенчо Ненов. Близки до фамилията споделят, че той имал проблеми с опиатите и родителите му правели всичко допустимо да му оказват помощ да се отърве от тази взаимозависимост, предава Нова тв.

Няма потърпевши полицейски чиновници. Те съумяха да задържат лицето, което беше извънредно нападателно по отношение на тях, беше арестувано, след което го транспортирахме в Центъра за психологично здраве, тъй като имаме данни от майката, че страда от психологично заболяване. При нас също установихме, че имаме сигнал от 2011 година отново е бил наложително настаняван в Центъра за психологично здраве ”.

26-годишният мъж атакува служители на реда в столичния квартал “Лозенец”, откакто умъртви татко си и преби майка си. Нападателят е обезвреден и откаран за наложително лекуване в Центъра за психологично здраве. Сигналът в полицията е подаден от майката, която съобщила, че синът ѝ е умъртвил брачна половинка ѝ.

При идването на екипа на полицията на място мъжът се барикадирал в жилището си. По-късно излязъл с два ножа в ръцете и нападнал полицейските екипи. Няма ранени служители на реда. При задържането му е употребена физическа мощ и помощни средства.

Извършителят се е водел на доклад в Центъра за психологично здраве.

Бащата е открит в жилището, умрял, вероятно от нанесения побой от сина, като по тялото му е имало и рани. Майката сега е в положително положение, заяви началникът на Четвърто районно ръководство Делян Гешев.

По думите му, лицето не е престъпно проявено и към момента няма информация дали е употребило опиати. Има формирано досъдебно произвеждане под надзора на Софийска градска прокуратура.

Според Димитър Стоянов, живущ в блока, момчето се е държало учтиво, само че е имало проблеми с опиатите. В предишното е пукало гуми пред блока, а татко му е оправял вредите. Той добави, че нападателят се е събирал с други младежи с ексцентрично държание по входовете.

По време на случая на мястото е имало и психолог от Министерство на вътрешните работи, а от вътрешната страна са се чували викове, описа още Димитър Стоянов.

Семейството живее в блока от 80-та година, описа пред bTV една от съседките.

„ Бащата и майката са превъзходни хора и не мога да проумея по какъв начин може да е станало. Имат огромен наследник, който учеше в Германия, в този момент работи в Англия, великолепно дете. За дребния знам, че учеше, само че не знам дали приключи. Той е доста затворен за разлика от огромния. Не съм чувала да са имали кавги, те не са такива хора. И да са имали неприятности, в никакъв случай не са го показвали ”, добави дамата.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР