Нови пиеси продължават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна

...
Нови пиеси продължават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна
Коментари Харесай

Кьосев срещу Ганев. А кой е за волейбола?

Нови пиеси не престават да разнообразяват празничния календар на родната волейболна сцена, написа ежедневникът " Труд ".
 Ганев: Управителният съвет на федерацията не съблюдава личния си правилник
Ганев: Управителният съвет на федерацията не съблюдава личния си правилник

" Няма да кажа нещо неприятно за господин Лазаров "

Партитурите обаче не са в звук със светлите празници и коледни песнички липсват. А положителните пожелания са отсрочени за втората половина на януари. Няма ги и новогодишните картички, тъй като макар достолепните си 76-години инж. Данчо Лазаров въобще не наподобява на Дядо Коледа или най-малко елитните клубове не го възприемат като Добрия дъртак. Явно шефът на волейбола не сменя репертоара даже в разнежващите коледни дни.

Нещо повече - той продължава да изумява с класа в познатата на публиката своя маркова режисура " Разделяй и владей ". В нея Инженера обичайно сменя единствено актьорите, само че не и сюжета. И отново играе на едро - не мести пешки, а цели офицери по дъската на подмолните игри.
 Снимка 322294
Източник:

Поредният му ход е колкото самоуверен, толкоз и обезверен. Лазаров издига Борислав Кьосев за претендент президент в борба с Любо Ганев - " Генерала на опозицията ". Да, настанаха години да се пощипват (меко казано) родственици! Един против различен ще застанат единствените българи, които съумяха да играят 2 години дружно в Италия без да се скарат и по този начин изумиха локалните. Двама великани на волейбола, които се назоваха до неотдавна преподавател и възпитаник. Двама другари от десетилетия. Легенди, които преди време запушиха устите на апенинците, които с значителен жлъч твърдяха че двама " булгаро феномено " в никакъв случай не могат да бъдат в един тим без да се скарат. Нещо повече - Ганев и Кьосев обраха куп награди в най-силното състезание в света в средата на 90-те години в Алпитур (Кунео), в това число и за най-хубава двойка легионери.

Тяхната славна история има толкоз допирни точки, че даже някой си мислят - Любо и Боре са в комбина и на по този начин дълго чаканото изключително изборно заседание ще се прегърнат като в миналото на терена и ще се схванат по какъв начин ще ръководят... дружно.
 Снимка 386721
Източник:

Логично? Може би, може би... Ако го нямаше Инженера и неговата нямаща нищо общо с Коледа пиеса.

" Да гласоподавам срещу Любо значи да гласоподавам срещу себе си! ", сподели неотдавна Кьосев, само че на идното заседание може би ще му се наложи тъкмо това.

Разбира се и опозицията не спи. Тя към този момент ехидничи на репортажите от зала " Христо Ботев ", където " дъжд вали ", макар че на открито е изсъхнал мраз. Един тип - шефът на залата Кьосев не може арената да ръководи, а камо ли федерацията. Жалко, само че факт. Наистина - настанаха години да се...

Да, дами и господа, Лазаров не оставя нищо на случайността и по тази причина като саламандър оцелява на поста си. Въпреки че всеки си има период на валидност. След Евро 2015 той шокира волейболните среди като си " отсече " и двете управнически ръце - Иван Тодоров-Сенатора (дясната) и Петър Кънев (лявата). И натовари Любо Ганев да провежда международното през 2018-а. А когато " Гигантисимото " свърши работа, безогледно го изолира до момента в който му откри заместител. Твърди се, че за вицепрезидентския пост на Ганев е подготвял Владо Николов, само че той не поискал да играе в непозната пиеса. И това обърка инженерните проекти като заплаши остарялата и морално амортизирана структура.
 Снимка 375011
Източник:

Последните събития сочат - очевидно Инженера ще заложи на Вариант Б с Борислав Кьосев. Идеята е в случай че той завоюва, да обезпечи на Лазаров ръководство прим като почетен президент, имащ право да привиква управителни препоръки, да подписва и прочие парадокси. Не е за поверие? Даже не е и за помисляне, само че по този демоничен проект към този момент се работи, алармират от десетки клубове. В последна сметка някой ще заплати... сметката. Неизбежно е.

Или съпротива или Инженера, който може и да не излезе през парадния вход след близо 20 години ръководство. И това за него във времето ще значи " или неприятно или нищо ".

P.S. Случайно или не, желаното от опозицията изключително Общо заседание на 16 януари 2020 година се чака да съвпадне с интервала, в който ще излязат резултатите от тоталната инспекция на страната за злоупотреби в БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР