Нови открития разкриват най-рисковите места за пешеходци в Обединеното кралство,

...
Нови открития разкриват най-рисковите места за пешеходци в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Разкрити са най-опасните зони за пешеходци в Обединеното кралство - вижте дали вашата е една от тях

Нови открития разкриват най-рисковите места за пешеходци в Обединеното кралство, като Лондонското сити заема първото място.

Проучване, извършено от Howden Insurance, преглежда Министерството на транспортната статистика от 2013 година до 2022 година, като разкрива региони с най-вече произшествия с присъединяване на пешеходци. Начело в листата е Лондонското сити, където зашеметяващите 28,15% от всички катастрофи са свързани с пешеходци през интервала на проучването. Трябва да се означи, че 2018 година се оказа най-опасната година с 32,49% от конфликтите с присъединяване на пешеходци.

Следва Дънди Сити, най-опасната зона в Шотландия за пешеходци. През годините от 2013 година до 2022 година приблизително 23,98% Уестминстър, оживената част на Лондон, заема третото място в статистиката за произшествия с пешеходци. През годините от 2013 до 2022 година приблизително 23,43% от случаите тук са с присъединяване на пешеходци. Тревожно е, че 2013 година се откроява като изключително рискова, като пешеходците са взели участие в 29,7% от конфликтите. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР