Нови мобилни приложения се появяват всеки ден. Понякога откриването на

...
Нови мобилни приложения се появяват всеки ден. Понякога откриването на
Коментари Харесай

Мобилни приложения, от които всяко момиче има нужда

Нови мобилни приложения се появяват всеки ден. Понякога откриването на подобаващите може да бъде предизвикателство, само че те ще ви дават потребна и практична информация всеки ден. Ето 7 мобилни приложения, от които всяко момиче има потребност:

Hormone Horoscope

Това приложение наблюдава месечния ви цикъл и предлага информация и препоръки на база на хормоналните равнища в тялото ви.

iGoSafely 

Когато настроите приложението и размахате с телефона си, автоматизирано алармата от апа ще се задейства и ще изпрати незабавно известие, мейл, данни за адреса и GPS местоположението му на посочения от вас контакт за незабавни повиквания. Така при основала се рискова обстановка вашите близки ще могат бързо да ви открият.

Family Locator – GPS Tracker

Family Locator е ужасно приложение, с което може да се свържете с цялото си семейство при потребност. Можете да споделяте информация и известия с околните си, както и да проследявате локациите, на които се намират хората във вашата група.

Sleep Cycle

Това приложение не е просто будилник . Sleep Cycle проучва съня ви и ви буди във етапа, в която сте най-леко заспали, с цел да се разсъните свежи, а не отпаднали.-->
 смарт телефон iStock/Getty Images
BillGuard

Не се тормозете повече за финансите си! С това приложение наблюдава всяка една ваша покупка и защищава от възможни обири и неточни транзакции по вашата сметка.

Mextures

Все отново всяка дама желае да наподобява добре. Затова ви предлагаме и това приложение. То разполага с цяла сбирка от филтри и резултати, с които да имате съвършената фотография .

Pepperplate

Това е вашият су-шеф. С това приложение можете да сте същински управител кухня. Можете да избирате измежду доста предписания , сами да създавате менюта, както и да планирате идващите си хранения.
 мобилно приложение ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР