Нови мерки за засилване на контрола на внесените от чужбина

...
Нови мерки за засилване на контрола на внесените от чужбина
Коментари Харесай

Последно: Влизаме в Гърция само с отрицателен тест през Кулата

Нови ограничения за усилване на контрола на импортираните от чужбина случаи на ковид разгласи гръцкото държавно управление след телеконферентен диалог, извършен под председателството на премиера Кириакос Мицотакис, заяви гръцката телевизия Скай, представена от Българска телеграфна агенция.

Влизащите в Гърция по неспешни аргументи през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Промахон " (срещу Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " на границата с България - б.ред.) от 6 ч. сутринта на 14 юли са длъжни да показват негативен молекулярен тест (PCR) за ковид, изработен най-вече 72 часа преди влизането си в Гърция.

Остава задължението за попълване на формуляр за локализиране на пасажерите (Passenger Locator Form - PLF). Минималният период за попълване се понижава от 48 на 24 часа преди идването в Гърция.

Увеличава се броят на инспекциите за спазването на санитарните протоколи. За тази цел десетки екипи ще извършат над 300 инспекции в цяла Гърция до неделя.

Няма опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата ", Гърция бързо тества туристите и ги пуска

Правителството продължава да следи епидемиологичните данни и е готово да вземе решение предвид на опазването на публичното здраве.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР