Нови лица, обновен сутрешен блок, лайфстайл предаване, уикенд блок на

...
Нови лица, обновен сутрешен блок, лайфстайл предаване, уикенд блок на
Коментари Харесай

Октомври е месецът на промените в Bulgaria ON AIR

Нови лица, освежен утринен блок, начин на живот предаване, уикенд блок онлайн и още от 16 октомври

Национална телевизия Bulgaria ON AIR обогатява ефира си с нови лица и излъчвания. Новостите стартират от 16 октомври със утринния блок „ България заран “, който към този момент ще се излъчва всеки делник от 6,15 до 9,00 часа. Новото лице в екипа на блока е журналистът Златимир Йочев, който се причислява към Лора Инджова като водещ.

Златимир има дълготраен и разнороден опит в специалността, като преди да стане част от Bulgaria ON AIR е работил като кореспондент, редактор, сценарист, водещ на утринен блок и потребителско предаване, водещ на централни вести, създател на документални филми и туристическо шоу.

„ За човек, който обича да лети, имам вяра, че това е значима стъпка от моята via pontica. Миграционният път си има своя логичност и правила и аз считам, че Bulgaria ON AIR е мястото, в което един свободен, търсещ и любопитен към света публицист може да разгърне своя капацитет. И зрителски, и професионално съм срещу апокалиптичното звучене в медиите, по тази причина пристигам в утринния блок, в който то отсъства. Няма да укривам своята усмивка и темперамент пред феновете “, разяснява Йочев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР