Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на

...
Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в предстоящите епизоди на
Коментари Харесай

Разкрити кръвни връзки и тайни от миналото в „Откраднат живот“

Нови кръвни връзки ще бъдат разкрити в идните епизоди на „ Откраднат живот “ тази седмица от 20:00 ч. по NOVA. Новопристигналият гастроентеролог Нора Чилингирова ще се окаже в центъра на събитията като експерт и като персона. Връзката й с лекар Ковачев няма да остане загадка за дълго, откакто се тя се окаже обект на увлечението на лекар Пенев.
 

Интересът му към лекар Чилингирова ще стартира с комична обстановка и ще продължи с медицински проблем, който ще провокира известно разтърсвания за основния доктор. Най-голямото разобличаване за Нора и дълбокото й минало ще бъдат направени от Евгения, която ще попадне на остаряла фотография. Кой участва на нея и кои роднински връзки ще излязат на повърхността, феновете ще видят в новите епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “.
 


Междувременно борбата за превъзходство в болничното заведение ще се трансформира в безусловен диалог сред лекар Тасев, Чакъров и професор Цонев . Правилата на играта ще бъдат усложнени и от тежкото раждане на брачната половинка на авторитетен предприемач.
 NOVA
„ Доктор Огнянова ще стигне до крайности в новите епизоди на „ Откраднат живот “. Моята героиня е имала единствено няколко мъже в живота си, само че свързани със съществени и трагични истории. В новия сезон има един епизод на режисьора Яна Титова, който очаквам с голямо неспокойствие, в който доста истини ще излязат нескрито “, описа Диана Димитрова в " Събуди се ".-->

Актрисата загатна, че следва развиване в историята на лекар Огнянова и лекар Ковачев и добави, че следи епизодите в ефир, защото е самокритична и следи себе си.
Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на  и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във , а всички епизоди можете да видите единствено в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР