Нови книги, вкусна торта, безплатно гориво и спортна екипировка зарадваха

...
Нови книги, вкусна торта, безплатно гориво и спортна екипировка зарадваха
Коментари Харесай

Ариана Радлер 0.0% разведри лятото с награди за ценители

Нови книги, вкусна торта, гратис гориво и спортна екипировка зарадваха феновете на Ариана Радлер 0.0%. През миналия месец Ариана Радлер 0.0% изненада своите консуматори и фенове на вкусното ядене, летните пътешествия, пълноценната отмора и дейния метод на живот със специфични награди.

 

Всеки от тях, който се престраши да показа в обществената мрежа Instagram по какъв начин работи, пътува, почива, или спортува #безугризения с обичания Ариана Радлер 0.0%, имаше шанса да завоюва един от разнообразните подаръчни ваучери за приятни мигове в свободното време – 5 ваучера за торта по от сладкарници Неделя, 5 подаръчни ваучера за книжарници Сиела, 5 ваучера за спортна екипировка от Decathlon и 5 ваучера за гориво от бензиностанции Petrol. Двадесет участници към този момент съумяха да се преборят за своите изненади. Ентусиазирани от летния привкус на Ариана Радлер 0.0%, даже и в дъждовните юлски дни, няколко вдъхновяващи млади персони от родната сцена и среда в обществените мрежи описаха в Instagram своите истории #безугризения.

 

 

Влогърът Крис Захариев ни помаха с Ариана Радлер 0.0% чак от далечния Тайланд, а Мона Гочев отпи глътка малинова напитка напряко от снимачната площадка. Своите свежи, летни, безалкохолни истории споделиха и професионалният гримьор Гери Петкова, кулинарните блогъри Диана Митова и Надежда Джалъзова, както и стилната дива Антоанет Попова. Ариана Радлер 0.0% с по-малко захари и калории съставлява композиция от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок от малина или лимон. От тази пролет освежаващата напитка с натурални съставки към този момент се предлага и в стъклена бутилка, с изключение на в познатия кен от 0.330l. За своите фенове и фенове Ариана Радлер 0.0% дава опцията да употребяват обичаното си пиво на работното място, до момента в който пътуват, или спортуват, без задръжки и скрупули.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР