Нови кадри от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията

...
Нови кадри от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията
Коментари Харесай

Да спрем дотук?! Абсурд: Атакуваха Бойко Борисов и с видео от неговата спалня /видео/

Нови фрагменти от спалнята на премиера Бойко Борисов в резиденцията му в софийския кв. "Бояна " бяха публикувани през днешния ден от неизвестен адресант - този път те са под формата на видеозапис, а изпращачът дава да се разбере, че има още какво да демонстрира.
Поредната порция фрагменти е изпратена на фона на митингите с искане за оставка на държавното управление и поръчката на премиера Борисов, че ще продължи да ръководи.
В последните седмици до медиите анонимно бяха изпратени първо един аудиозапис, за който прокуратурата стартира инспекция, а в идващите дни - и няколко фотоси. Те посочваха главно нощно шкафче с револвер от горната страна, а вътре банкноти по 500 евро, а на един от фрагментите - и кюлчета. На една от фотосите се виждаше латентен на спалня мъж, а самият Борисов удостовери, че това е той. Разпространяването на фотосите стана мотив министър-председателят да даде ексклузивен брифинг с цялото управление на ГЕРБ зад тила си, на който разгласи, че го нападат с компромат, изработен като по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Все отново министър председателят тогава удостовери, че фотосите са от интериора в "Бояна ", и допусна поради типа на мокета, че компроматът е от преди година - по време на подготовката на европейските избори, когато се е срещал там и със съпартийци.
Сега изпращачът на имейла категорично показва, че има още какво да покаже и има намерение да го стори.



"Да, имаме и видео! И пачки с още непоказвани номера... Да спрем дотук?! Абсурд! ", се споделя в известието. Думите кореспондират с имитация на Бойко Борисов от тази заран, когато изясни за какво няма да подаде оставка: "Служебно държавно управление - парадокс. Тогава ще се подмени митингът с наш митинг. "
Видеото, озаглавено Na_ gosti_u_Bace, наподобява снимано с мобилен телефон, а държащият го минава от помещение в помещение, надзърта в банята и стига до спалнята. Там отваря нощното шкафче, върху което има револвер, а вътре - банкноти.
Както и предходните имейли, и този е изпратен през guerillamail (временен имейл адрес - б.р.). Досега имейлите бяха изпращани от български IP адреси, от мрежата на A1, само че както към този момент бе коментирано, това може да се манипулира.
В имейла има и прикачена фотография, която обаче явно е от различен миг, тъй като има разминаване сред виждащото се от нея и от видеото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР