Нови жертви на бандата за рекети в Плевен. Родители застанаха

...
Нови жертви на бандата за рекети в Плевен. Родители застанаха
Коментари Харесай

Рекетьори от Плевен заплашвали деца

Нови жертви на бандата за рекети в Плевен. Родители застанаха пред камерата на NOVA, с цел да опишат за насилието над децата им. Бандата за рекет от четирима души към този момент е за непрекъснато в ареста, само че нескрито излизат още шокиращи детайлности за случаи, при които деца са подлагани на систематичен тормоз.

“Заплашвали са ги с думите: " Ще ти дремя във входа, ще изкарам на майка ти червата ”, споделя майка на рекетирано дете. " Всички живеят под някакъв заплашителен боязън. Те ни заплашват с оръжие и с побоища ”, споделя друга майка.

Родителите на унизени деца от Плевен желаеха единствено едно – правдивост. Поискаха я страхливо и със скрита идентичност. Две седмици, след разкритията за реализираните рекет, закани и побоища, родителите излизат с имената си, с цел да разкрият още скандални детайлности за бандата. Една от осмелилите се майки е и Стелияна Станкова. 15-годишната й щерка е била обект на полови нападки. " В момента, тя е сякаш малко по-спокойна, само че непрестанно е с деца към нея. Където и да отиде, все някой идва да изпраща, посреща. Все едно сме си наели телохранител ”, споделя Станкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР