Нови горещи дебати се оформиха днес в политическите срещи. Коментар

...
Нови горещи дебати се оформиха днес в политическите срещи. Коментар
Коментари Харесай

Цветанов скастри заядлив тон на БСП: С Радев са едно цяло! Ние няма да паднем на това ниво, а с Йончева няма да се занимавам

Нови горещи диспути се оформиха през днешния ден в политическите срещи. Коментар за случилото се напраи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Радио К2.

Радио К2: Г-н Цветанов, ще съдите ли Йончева от Българска социалистическа партия, че сподели изтъквам: „ имате опит в разпространението на неистини и клевети”? И за какъв прикрит отчет на ДАНС за превишени цени за градеж на оградата приказва тя?

Цветан Цветанов: Попитайте нея, аз не мога да Ви отговоря на това! Вижте, сега най-важното е да се фокусираме върху парламентарното измерение на българското председателство. Тук желая да благодаря на всички медии за това, че имаше обективно отразяване на българското председателство, което е обвързвано с Народното събрание – първо събитията, които бяха свързани с визитите на еврокомисари, на Европейска комисия, днешното посещаване, което е на Цвета Караянчева, ръководителя на българския парламент, отразяването, което беше на парламентарното измерение на външната комисия и комисията по защита, също по този начин комисията на господин Вигенин. Аз желая да Ви благодаря за това, че фактически тези събития бяха отразени по един справедлив метод. Имаме доста съществено парламентарно измерение, което ще имаме 18-ти и 19-ти март, тогава ще се одобряват процедурните правила за парламентарен надзор от националните и европейския парламенти за Европол. Ще приказваме за киберсигурност и ще имаме опция с сътрудниците от националните парламенти, от Европейска комисия и шефа на Европол и неговото управление да могат да бъдат в България и да приемем тези процедурни правила.

Що се отнася до този свадлив звук от страна на Българска социалистическа партия не очаквайте от мен да давам отговор по този метод. Аз мога да кажа, че който се усеща обиден е в правото си да потърси своите права в съда. Тя е декларирала през днешния ден, госпожа Елена Йончева, че ще потърси правата си в съда . Аз не считам да се занимавам и да прахосвам силата си за сходни каузи. Аз съм претрупан с доста отговорности, желая да си свърша моята работа, като ръководител на парламентарната група дружно с сътрудниците да обсъждаме решаването на проблемите на българските жители, да бъде ефикасен българският парламент и се надявам и в разговор с медиите и обективното отразяване българските гласоподаватели ще са тези, които ще дадат оценка за положението и активността на българския парламент и всяка една от парламентарните групи.

Защото всеки един скандал, който се стремят да предизвикат Българска социалистическа партия, и тук мога да сложа и президента Радев, тъй като Българска социалистическа партия и Радев за мен са едно цяло и ние знаем, че това е доста явен план, който е осъществен от началото на 2016 година, с цел да може фактически да имаме президент, който да се стреми по всякакъв начин, дружно с посланията, които дадоха и Българска социалистическа партия, да вървим към нещо друго, само че не и да бъдем част от мощна и обединена Европа и да имаме стратегическото партньорство със Съединени американски щати.

От тази позиция не желая да вземам участие в подобен просташки спор и обидни квалификации, които някои желаят да образуват към парламентарната група на ГЕРБ или да споделя почитан държавен чиновник или някой да наскърбява и министър-председателя, и парламентарните групи, тъй като аз считам, че е неприемливо президентът на страната, който би трябвало да бъде обединител на нацията да споделя, че при една среща на премиера Борисов с президента на Турция Ердоган, с водачите на Европейски Съюз и срещата ще се организира във Варна, да каже, че домакинът ще сервира единствено шербет. Мисля, че това е несериозно и не очаквайте от ГЕРБ да падне на това равнище.

Ние гледаме напред, концентрирали сме се върху ясни цели и желаеме да осъществяваме четири годишен управнически мандат с „ Обединените патриоти” и с тези народни представители , които поддържат национални дела и национални тематики, които са свързани с развиването на района, на Западните Балкани и на Европейски Съюз.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР