Нови герои, актуални медицински въпроси и социални казуси ще разгърне

...
Нови герои, актуални медицински въпроси и социални казуси ще разгърне
Коментари Харесай

Последният ученик на Стефан Данаилов влиза в Откраднат живот

Нови герои, настоящи медицински въпроси и обществени проблеми ще разгърне новият девети сезон на „ Откраднат живот “, който започва в ефира на NOVA от 25 февруари. По традиция сезонът има заглавие, което ще бъде в основата на взаимоотношенията и значимите тематики – тази година историята ще продължи под мотото "Системата ".

„ Живеем в система от комплицирани взаимовръзки и решения. За едни системата е пагубни, а за други животворна – това зависи от решенията ни. В новия сезон ще разгледаме здравната специалност като част от системата, в която всяка неточност може да бъде съдбовна. Ще забележим и резултатите от несъвършенствата на здравната система. Отношенията на лекарите също са свързани с този общ принцип – ще проследим нови любовни истории и радикалната смяната в живота на някои от героите “, споделя основният сценарист на сериала Христина Апостолова.

В новите епизоди феновете още веднъж ще видят Владо Пенев, Марта Вачкова, Диана Димитрова, Наум Шопов, Емил Марков, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Моньо Монев, Владо Карамазов и други обичани лица. Лекарските престилки ще облекат и нови попълнения на прослойка, измежду които е младият артист Филип Буков. Зрителите ще го видят в ролята на уролог, който ще би трябвало да завоюва свое място в територията на лекар Огнянова. Към прослойка на сериала ще се причисли и Девора Николовски, която ще влезе в обувките на един от новите персонажи в идния сезон.

фотография:Кети райкова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР