Нови функции правят процеса на комуникация по-удобенОбновен Skype предлага повече

...
Нови функции правят процеса на комуникация по-удобенОбновен Skype предлага повече
Коментари Харесай

Skype става по-конкурентен на WhatsApp и Telegram

Нови функционалности вършат процеса на връзка по-удобен

Обновен Skype предлага повече улеснения за продан на известия (снимка: Skype блог)

За мнозина Skype е комфортно приложение за видео- диалози и не толкоз за продан на известия, където желани са стратегии като WhatsApp и Telegram. Това може да се промени скоро, защото разработчиците на Skype прибавят няколко инструмента, които ще оказват помощ на приложението да се конкурира по-успешно с други месинджъри .

Така да вземем за пример, потребителите ще могат да резервират чернови на известията, да демонстрират няколко фотоси или видеоклипове, да преглеждат авансово медийни файлове и други Новите функционалности ще бъдат налични както в настолния клиент на Skype, по този начин и в мобилното приложение.

В допълнение, потребителите ще могат да основават отметки в известията, като щракнат с десния бутон на вярното място или употребяват дълго натискане (за мобилната версия). За следващ достъп до непокътнати известия ще се употребява специфична директория с отметки.

Изпращането на няколко фотоси или видеоклипове по едно и също време също ще стане по-лесно след актуализацията. Ако изпращате файлове на група другари или родственици, Skype автоматизирано ще сътвори албум, в който ще реалокира всички файлове, с цел да избегне претрупване на чата. Освен това ще можете да преглеждате всички фотоси и видеоклипове, които изпращате.

Ако изпращате няколко файла на група другари или родственици, Skype автоматизирано ще сътвори албум (снимка: Skype блог)

Друга забавна функционалност е разграниченият прозорец в настолната версия на Skype. Инструментът разрешава пренасяне на целия лист с контакти в един прозорец, а разговорите – във втори прозорец. По този метод се заобикаля объркването при връзка с няколко души.

Тъй като всички месинджъри последователно се трансформират в многофункционални принадлежности с поддръжка на глас, текст и видео, актуализациите на Skype са разумни – с тяхна помощ приложението на Microsoft ще остане конкурентно на пазара. За достъп до новите функционалности е належащо да свалите последната версия на Skype.

Даунлоуд: Skype
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР