Нови Ф-16 от САЩ, Ф-18 от Боинг“, нови Юрофайтер“ от

...
Нови Ф-16 от САЩ, Ф-18 от Боинг“, нови Юрофайтер“ от
Коментари Харесай

Фрогоко: Нови американски F-16 и F-18 и израелски F-16 са новите хитове на модернизация на ВВС

Нови Ф-16 от Съединени американски щати, Ф-18 от „ Боинг “, нови „ Юрофайтер “ от Германия и осъвременени Ф-16 от Израел са новите благоприятни условия за рационализация на Военновъздушните ни сили. Към тях може да прибавим и френския ”Рафал ”, за който военният министър Красимир Каракачанов упомена пред медиите. Колкото повече участници, толкоз по-добре. Такава е философията на министър Каракачанов. Към до момента известните участници за възможна доставка на самолети – нови от „ Грипен “, използвани Ф-16 от Португалия и Съединени американски щати и „ Юрофайтер “ от Италия, той прибавя още благоприятни условия. Нови Ф-16 от Съединени американски щати, Ф-18 от „ Боинг “, нови „ Юрофайтер “ от Германия и осъвременени Ф-16 от Израел.

В кръга на избора остават още „ Грипен “, използвани Ф-16 от Португалия и Съединени американски щати и „ Юрофайтер “ от Италия.

За новите F-16 и F-18 мненията са непотребни. Тук въпросът опира само да средствата,у които би трябвало да бъдат обезпечени за закупуването им и които към този момент са фантазия.

Дума за предлаганите F-16 от Израел стана и преди месеци. Фрог писа, че като качество тези самолети са били по-добри от португалските им събратя, само че не са откри място в съревнованието сред старите участници в състезанието за изтребители на Военновъздушни сили.

Приказките за " Рафал " започнаха, откакто президентът Румен Радев пилотира френски изтребител по време на визитата си във Франция.

Ако всичко върви без спънки и не станем очевидци на на нови краткотрайни парламентарни комисии, политически трикове и обществени приказки срещу армията от вида " Марешки " през 2020-2021 година А до летенето с нови изтребители ще разчитаме единствено и само на братушките от РСК да ни оправят петнадесетте МиГ-29 против 81 млн. и от горната страна, с цел да пазим небето си.

Калин Неврокопски
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР