Нови електрически автобуси CityPioneer 2019, които всъщност са нова версия

...
Нови електрически автобуси CityPioneer 2019, които всъщност са нова версия
Коментари Харесай

Една легенда се завръща! Вижте новия Икарус СНИМКИ

Нови електрически рейсове CityPioneer 2019, които в действителност са нова версия на именитите Икаруси, бяха показани в унгарския град Секешфехервар. Те са създадени взаимното унгарско-китайското дружество Electrobus Europe Zrt.

Компанията е основана от предприятието-наследник на известния цех Икарус и китайската държавна компания CRRC Urban Traffic. 12-метровият рейс с невисок под и три врата с показател IC 1211 U е основан въз основата на китайския модел CRRC Electric, а от унгарците са интериора и електрическото съоръжение.

Електрическият мотор е вносен с оптималната мощ 240 kW с литиево-йонна батерия с потенциал 313 kW / h. Той разрешава, според а от метеорологичните условия и терена, изминаването на 200-260 км с едно зареждане.

Автобусът има ергономична кабина, отделена от купето, с отлична видимост и усъвършенствани системи за сигурност. По-специално, системата на кръговия преглед, предизвестява за конфликт и излизане на полосата за придвижване. Благодарение на електронно следена платформа с въздушно окачване е комфортно влизането в рейса с бебешки и инвалидни колички.

„ Този първообраз е резултат от повече от едногодишна работа, в която успяхме да съвместим високо равнище на подготвеност в региона на електрическите централи CRRC и опита на Икарус в производството на рейсове “, съобщи притежателят на унгарската компания Габор Селес на представянето на автомобила.

CityPioneer ще стартира серийното произвеждане в Секешфехервар след оценка на прототипа в средата на 2019 година. В бъдеще взаимното дружество има намерение да разшири гамата от модели с микробуси и новата версия на известния " акордеон ". Те също по този начин ще бъдат оборудвани с електрически мотори.

За близо 40-те години вярна работа по булевардите и улиците на София и други огромни наши градове, рейсовете " Икарус " се трансфораха в знак на градския ни превоз.

Последните модели от тези рейсове бяха изведени от постоянна употреба в София при доставката на новите " MAN Lion`s City " през 2014 година

Източник auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР