Нови две обвинения за извършено брутално изнасилване и блудство с

...
Нови две обвинения за извършено брутално изнасилване и блудство с
Коментари Харесай

Затворник в домашен отпуск преби и изнасили млада жена

Нови две обвинявания за осъществено брутално обезчестяване и блудничество с млада жена в повдигнала Районната прокуратура във Варна на 21-годишен пандизчия.
На 5 март Кристиян Б. от Девня бил пуснат в домакински отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари тази година почнал да изтърпява следващата си присъда за обир в съучастничество за период от 1 година. До 28 януари той търпял предишна ефикасна присъда за кражба и обир. В нощта на 5 против 6 март той попаднал в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и потърпевшата 32-годишна жена, която познавала домакинята от дом за сираци, където израснали двете.
След приложимост на алкохол зародил скандал. Разправията била потушена от полицейски екип, пристигнал на място по сигнал. Малко по-късно обаче потърпевшата си тръгнала от вкъщи на познатата си. С нея излязъл и Кристиян.
В двора на някогашната професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил дамата брутално, направил и блудствени дейности с нея, като от самото начало й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на учебното заведение.
Жената потърсила помощ в къща, покрай изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко положение – дезориентирана и обезобразена.
Пострадалата е разпитана пред арбитър. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по следствието на бруталното полово принуждение не престават под управлението на прокурор от Териториалното поделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР