Нови две бариери ще бъдат монтирани в източната част на

...
Нови две бариери ще бъдат монтирани в източната част на
Коментари Харесай

Монтират още две бариери в Стария град

Нови две бариери ще бъдат инсталирани в източната част на Стария град. Това съобщи през днешния ден градоначалникът Иван Тотев. Съвсем скоро зам.-кметът Георги Маринов ще стартира работа по организацията на придвижването там.

Тотев беше безапелационен, че няма да се вършат взаимни отстъпки с пропускателната политика. Вместо това ще бъдат построени нови два пункта с бариери, които се чака да бъдат подготвени до пролетта, защото би трябвало да бъдат съгласувани с НИКН.

„ Намираме се в временен интервал и е обикновено да има напрежение. Преминаването към новите правила ще бъде реалност, тъй като ние гледаме на проблема от малко по-високо равнище “, разяснява Тотев. „ Въпросът е какво е отношението на град Пловдив към тази тематика и по какъв начин градът желае да вижда своя архитектурно-исторически резерват “, добави той.

От локалната администрация оповестиха, че работят и през уикендите, с цел да може да се обърне внимание на всеки самостоятелен случай, в който има проблем с пропускателния режим. За образец беше даден жител от Стария град, който живее в Съединени американски щати, само че се нуждаел от нафта за къщата си. От общината реагирали незабавно и уредили доставката.

„ Има обстановки, в които мъчно бихме реагирали, като при няколко обекта за настаняване, които нямат паркоместа “, съобщи Тотев.

Обсъжда се и нова трафик скица за ОУ " Виктория и Крикор Тютюнджян ". Според проекта ще бъдат построени няколко места за престой на бул. „ Цар Борис III Обединител “. Там родителите ще могат да оставят децата си. Ще бъдат реновирани и стълбите, които водят към школото, като ще бъде сложено осветяване и две камери, с цел да бъдат всички спокойни.
тагове преграда остарелия град
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР