Нови двама от хасковската листа на Продължаваме промяната влизат в

...
Нови двама от хасковската листа на Продължаваме промяната влизат в
Коментари Харесай

Кой влиза в парламента на местата на новите министри

Нови двама от хасковската листа на " Продължаваме промяната " влизат в Народното събрание на местата на Асен Василев и Атанас Атанасов, които станаха министри надлежно на финансите и на културата. Това са Ивайло Стайков и Младен Запрянов.

Всичките четирима са приключили езиковата гимназия в Хасково. Ивайло Стайков е на 36 години, строителен инженер, работи в строителния бранш. 49-годишният Младен Запрянов е приключил Международни стопански връзки и 20 години се е занимавал с ръководство на екипи и процеси в банковата сфера.
Рашков загатна, че депутати ще вървят в пандиза поради Автомагистрала " Хемус "
" И през днешния ден работим по следствието на Автомагистрала " Хемус " и ми се коства, че това ще докара до някои промени в бъдеще. Надявам се да реализираме нео...

От пловдивската листа на мястото на Кирил Петков влиза Венцислава Любенова. Тя е съпредседател на ВОЛТ - мандатоносителят на " Промяната " за регистрацията, нужна за изборите. Тя е магистър по интернационален бизнес от Дъблинския университет по технологии и магистър по световни осведомителни технологии и системи. Живяла е 18 година в Ирландия. В уеб страницата на партията е разказана като IT анализатор по киберсигурност и осведомителни технологии.

Освободеното от Калина Константинова място, която става заместител министър-председател по дейно ръководство, влиза 29-годишната Александра Корчева. Тя е докторант в Стопанския факултет на Софийския университет " Св. Климент Охридски " и е информационен специалист.

След като Николай Събев стана министър на превоза, от Русе народен представител става четвъртият в листата Калин Иванов. Той е бизнесмен на 34 година, магистър по бизнес развиване.

, ръководител на Варненската туристическа камара, влиза на мястото на Даниел Лорер, който към този момент е министър на нововъведенията и растежа. 38-годишният Димитров има магистратура и докторска степен по туризъм.

Влизането на Корнелия Нинова в изпълнителната власт дава път на ръководителя на " Екогласност " Емил Георгиев. Той е бил и в 42-ото Народно заседание, разгласен е като помощник на Държавна сигурност. В околните месеци името му нашумя с изказванието му, че да му употребяват партията като мандатоносител, само че те да слагат изискванията. Отделно и доста деен във връзка с Каолин и Иво Прокопиев.
Не можем да съдим депутатите, тъй като взеха решение зеленият документ да не важи за тях
Неморално и правно недопустимо е народните представители да търсят комфорт и привилегия за себе си, сподели юрист Александър Кашъмов за...

Вместо станалия министър на труда и обществената политика Георги Гьоков от алената листа в Стара Загора влиза Момчил Ненов, строителен инженер, който имал опит в създаване и поддръжка на хидроенергийни уреди.

Другият червен министър - този на земеделието Иван Иванов - освободи място за Иван Ганчев от шуменската листа. Ганчев е ръководител на общинския съвет в Нови пазар, приключил е право.

Благовест Кирилов влиза в Народното събрание като сменящ министъра на туризма Христо Проданов. Той е бизнесмен в областта на осведомителните технологии и изнесените услуги. Завършил Техническия университет в София, където преподава.

Мястото на спортния министър Радостин Василев в  парламентарната група на " ИТН " се чака да заеме Венцислав Петков - 36-годишен инженер от Плевен.

Божидар Божанов, който бе определен за министър на електронното ръководство, освободи място за регионалния ръководител на ДСБ в Самоков Васил Зашкев. Заради преференции той измества втората в листата Яна Тодоранова.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР