Нови два удара готвят прокуртурата и мега антикорупционната структура КПКОНПИ.

...
Нови два удара готвят прокуртурата и мега антикорупционната структура КПКОНПИ.
Коментари Харесай

Още двама известни бизнесмени щели да бъдат ударени до десетина дни

Нови два удара готвят прокуртурата и мега антикорупционната конструкция КПКОНПИ. Те ще бъдат извършени по матрицата, която бе употребена против предприемачите Ветко Арабаджиев и Миню Стайков. Ударите били планувани за околните 10-15 дни. Това оповестиха за Фрог нюз два самостоятелни един от различен източника.
И двата са близки до държавното обвиняване и пожелаха анонимност. Единият от обектите трябвало да е от средите на бизнеса с горива, а другият – от оръжейния бизнес. Източниците са безапелационни, че от сметките са изключени Валентин Златев и Лукойл. Били недосегаеми. По съветска линия и поради „ горещи “ връзки с политици и властници.

Новият удар бил плануван, с цел да се отклони вниманието от дейностите против Арабаджиев и Стайков. В огромна степен публичните реакции след затварянето на фабрики, хранилища, индустриални мощности и хотел „ Маринела “ се концентрираха върху версията, че се разчистват сметки. Същото мнение е известно и във връзка с фалирането на КТБ. Аргументите са, че се обслужват ползи на съперници, зад които стоят политически кръгове. Най-често споменаван е кръгът #Кой, а в последно време и към значим човек в ГЕРБ.

Акциите и този път щели да бъдат без присъединяване на ГДБОП, както бе и при предходните удари. Досега никой не е дал пояснение, за какво бопаджиите са изолирани, в случай, че тъкмо това им е работата. Носи се слух, че отлъчването било поради боязън от приключване на информация. Бопаджии пък коментирали, че от обвиняването и КПКОНПИ не изтичала информация, тъй като олигарсите и съмнителния бизнес имали директна връзка с тях…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР