Нови два реванша от осминафиналите на Шампионската лига ще се

...
Нови два реванша от осминафиналите на Шампионската лига ще се
Коментари Харесай

Настъпи моментът на истината за Байерн Мюнхен и ПСЖ

Нови два реванша от осминафиналите на Шампионската лига ще се изиграят в сряда Байерн посреща ПСЖ, а Тотнъм е хазаин на Милан. И двете срещи са с начален час 22,00 българско време.

Байерн и ПСЖ мъчно могат да бъдат спрени в шампионатите на Германия и Франция, въпреки и да показват съществени съмнения през този сезон. Голямата цел пред двата тима обаче е успех в Шампионска лига. И до момента в който Байерн на два пъти завоюва трофея през предишното десетилетие, то ПСЖ преследва своя първи трофей, който е по този начин мечтан от богатите притежатели на клуба.

сред не беше толкоз зрелищен, само че успеха на баварците с 1:0 допуска надалеч повече голове в реванша. В последвалите три срещи от Лига 1 парижани осъществиха цели 11 гола, освен това против тимове в добра форма като, и. Напоследък Байерн не е толкоз постоянен в отбрана и позволява попадения, като може би загубата с 2:3 от тъкмо след гостуването в Париж бе най-фрапантна. Разбира се, на „ Алианц Арена “ пред своите почитатели Байерн играе по-успешно, само че обстановката е такава, че ПСЖ ще е заставен да нападна.

През 2020 година противниците доближиха до край в шампионата, като се изправиха един против различен в Лисабон. В срещата падна единствено едно попадение, което бе дело на някогашния състезател на ПСЖ Кингсли Коман, който се разписа в 59 минута за 1:0 в интерес на баварския исполин. Сезон по-късно французите пък отстраниха своя конкурент на четвъртфинал, откакто двата отбора размениха победа като посетител при общ резултат 3:3.

По същото време Тотнъм ще одобри Милан след минимална загуба - 0:1 в. Пред своите почитатели „ шпорите “ играят доста по-успешно, а и натрупаха стабилен европейски опит в последните години. Милан има богата история в шампионата, само че напоследък не е стигал доста напред в конкуренцията. През уикенда „ росонерите “ разочароваха в следващо посещение в Серия А, отстъпвайки с 1:2 против. Интересно е, че този сезон първенците не са побеждавали като посетител тим от горната половина на класирането в Серия А. Тотнъм играе доста мощно като хазаин даже във Висша Лига и в последните седмици победи с поддръжката на своите последователи даже и. Очаквам домакинското преимущество на „ Шпорите “ да даде резултат и да завоюват реванша безапелационно.

All to play for!

Who will progress?
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР